Mașini de închiriat Enterprise în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Munchen

Munchen, Germania
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Enterprise în Munchen, Bavaria

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

25 € - 59 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 109 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Enterprise în Munchen, Bavaria este octombrie, când prețul mediu este de 25 € pe zi. Acesta este un preț cu 40% mai ieftin decât media anuală de 42 €, percepută de Enterprise pentru o mașină Mică în Munchen. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, februarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în februarie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Munchen în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

7,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Munchen

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din Munchen aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Munchen:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

84 € pe zi (sau 588 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Enterprise în Munchen, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Enterprise, a fost de 34 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Nu, Enterprise nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Munchen. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Enterprise în Munchen au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 42 €/zi și la unul minim de 35 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Pentru 45 €/zi (în medie), Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Enterprise în Munchen (cu 20% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Enterprise). În ultimul an, 14% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Enterprise în sejurul lor în Munchen, au închiriat o mașină de tip Economy pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Enterprise, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Enterprise deține 6 sucursale de închirieri auto în Munchen. Cea aflată la adresa Mietwagenzentrum este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Enterprise în Munchen, au ales această sucursală.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Enterprise în alte orașe populare din Germania, precum Berlin și Köln