Mașini de închiriat Europcar în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Milano

Milano, Milano, Italia
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Europcar în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

25 € - 58 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 222 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Europcar în Milano, Lombardy este septembrie, când prețul mediu este de 25 € pe zi. Acesta este un preț cu 38% mai ieftin decât media anuală de 40 €, percepută de Europcar pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, martie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în martie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Milano în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Milano

Fiecare sucursală Europcar din Milano aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate. Vei găsi agenția Europcar la adresa Forlanini Apt.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Milano. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Milano. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Milano au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 59 €/zi și la unul minim de 59 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Via Luigi Galvani, 12 este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 7 locations pe care le are în Milano. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 55% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Via Luigi Galvani, 12.