Mașini de închiriat Thrifty în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Milano

Milano, Milano, Italia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Milano în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Milano

Sucursalele agenției de închirieri auto Thrifty din Milano aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Thrifty își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Milano:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Există 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate. Adresa biroului de închirieri auto Thrifty este Linate Airport.

Da, în Milano, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției Thrifty în Milano, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 26 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 26 € pe zi.

Thrifty are în Milano 6 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Malpensa 2000 Airport. 52% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Milano în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.