Mașini de închiriat Avis în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Milano

Milano, Milano, Italia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

35 € - 92 €

Toate tipurile de mașini

35 € - 105 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în Milano, Lombardy este aprilie, când prețul mediu este de 35 € pe zi. Acesta este un preț cu 36% mai ieftin decât media anuală de 54 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce aprilie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Avis

104 €/zi

8 iun - 12 iun
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Avis

106 €/zi

8 iun - 12 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
Avis

115 €/zi

8 iun - 12 iun
Citroen C2

Sucursale Milano în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
14 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,7

Evaluare Generală

4,1

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

3,7

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Milano

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Avis în Milano în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Avis a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini de la Avis în Milano, în luna iunie, te va costa, în medie, 42 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 23 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Avis timp de o săptămână în iunie, în Milano, așteaptă-te la un preț de aproximativ 291 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Da. Avis are 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate, care se află la Aeroporto Milano Linate.

Da, în Milano, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 35 €/zi, închirierea unei mașini de tip Mini, de la Avis, în Milano (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Avis, în Milano, începând de la 23 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu Avis în Milano este Mini (35 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 75% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Avis au ales Mini, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Mini este cu 26% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Avis, în Milano.

Avis are în Milano 14 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Via Carnia 7/9. 37% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Milano în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Avis în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Avis în alte orașe populare din Italia, precum Roma și Bari