Zboruri Europa Italia Lamezia Terme

Găsește bilete de avion ieftine spre Lamezia Terme

sâm. 28/3
sâm. 4/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lamezia Terme

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lamezia Terme, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
În acest moment nu există informații pentru ruta selectată; alege un alt aeroport de plecare.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Lamezia Terme?

Chiar dacă este una dintre zonele sărace ale Italiei, Lamezia Terme este o zonă căutată de turiștii care vor liniște și relaxare, dar și de cei pasionați de istorie și dornici de a descoperi orașele antice.

Fiind în sudul țării, nu există nicio perioadă în care să nu fie vizitată, dar iarna este blândă aici, prin urmare este preferată de cei care vin din locuri mai friguroase. În iulie–august, chiar dacă este foarte cald, efectele soarelui sunt temperate de briza mării, prin urmare atmosfera rămâne plăcută.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lamezia Terme?

Majoritatea călătorilor găsesc cele mai ieftine zboruri dus-întors către Lamezia Terme atunci când fac rezervă biletele pentru luna noiembrie.

Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborul către Lamezia Terme?

Din majoritatea locațiilor, rezervarea zborului către Lamezia Terme cu aproximativ 52 zile înaintea datei de plecare se traduce în alegerea celei mai bune oferte.

Care este cea mai ieftină zi pentru a te urca în avionul cu destinația Lamezia Terme?

Majoritatea utilizatorilor noștri au constatat că duminică este cea mai ieftină zi pentru a-ți rezerva zborul de plecare către Lamezia Terme. Pe de altă parte, ziua de sâmbătă pare să fie cea mai scumpă.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Lamezia Terme?

În general, atunci când se caută cel mai ieftin zbor către Lamezia Terme, datele noastre indică faptul că amiază este cea mai bună zi pentru a-ți rezerva zborul. Zborurile de după-amiază tind să fie cele mai scumpe.

Ce companii aeriene zboară spre Lamezia Terme?

Wizz Air – București Ryan Air – Bucuresti, Timisoara. Aceasta varianta este cu o escala. Alitalia, Blue Air și easyJet, de asemenea, operează zboruri cu o escală.

Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Aeroportul este foarte aproape de oraș și există legătura cu centrul orașului asigurată de un autobuz, care pleacă la fiecare jumătate de oră (biletul cumpărat în avans costă 1,30 EUR, iar cel de la șofer 2 EUR). Cursele circulă între orele 5:45 și 23:15. Mai comod va fi să închiriezi o mașină (cu care vei putea explora și împrejurimile) sau să folosești taxiul.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Lamezia Terme?

Chiar dacă este una dintre zonele sărace ale Italiei, Lamezia Terme este o zonă căutată de turiștii care vor liniște și relaxare, dar și de cei pasionați de istorie și dornici de a descoperi orașele antice. Fiind în sudul țării, nu există nicio perioadă în care să nu fie vizitată, dar iarna este blândă aici, prin urmare este preferată de cei care vin din locuri mai friguroase. În iulie–august, chiar dacă este foarte cald, efectele soarelui sunt temperate de briza mării, prin urmare atmosfera rămâne plăcută.


Ce companii aeriene zboară spre Lamezia Terme?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Lamezia Terme

Wizz Air – București
Ryan Air – Bucuresti, Timisoara. Aceasta varianta este cu o escala.

Alitalia, Blue Air și easyJet, de asemenea, operează zboruri cu o escală.


Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Lamezia Terme și distanța față de centrul orașului

Aeroportul este foarte aproape de oraș și există legătura cu centrul orașului asigurată de un autobuz, care pleacă la fiecare jumătate de oră (biletul cumpărat în avans costă 1,30 EUR, iar cel de la șofer 2 EUR). Cursele circulă între orele 5:45 și 23:15.

Mai comod va fi să închiriezi o mașină (cu care vei putea explora și împrejurimile) sau să folosești taxiul.


Zboruri către Lamezia Terme

Cele mai căutate zboruri către Lamezia Terme împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucharest către Lamezia Terme
Cel mai rapid zbor
17h 00m
Ieftin
239€

Obiective Turistice:

Avand în vedere că este un oras istoric, ruinele Castelului construit de coloniștii greci străpung coama dealului care oferă o imagine de ansamblu, semnificativă a orașului. Pe lângă aceste resturi ale castelului se evidențiază Bastionul Cavalerilor de Malta care este mult mai bine conservat. Pentru elogierea sacrificiilor luptătorilor a fost construită Mănăstirea celor 40 de martiri, una dintre cele mai vechi mănăstiri din Europa.

Grădina botanică poate să îți ofere puțină culoare pe lângă aerul proaspăt, iar dacă vrei să te bucuri de un peisaj rustic, poți vizita ferma Statti, unde te vei bucura de ospitalitatea gazdei și de vinul și uleiul de măsline produse după metodele explicate tot acolo.

Zboruri Europa Italia Lamezia Terme