Găsește cele mai ieftine zboruri către Lamezia Terme

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lamezia Terme

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Lamezia Terme, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lamezia Terme

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Lamezia Terme

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Lamezia Terme (SUF)

De obicei, zborurile către Lamezia Terme din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Lamezia Terme S Eufemia, cu un preț mediu de 636 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LAMEZIA TERME DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂoctombrieCu 65% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Lamezia Terme costă în medie doar 220 lei în octombrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LAMEZIA TERME DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 80% mai scumpÎn August, un zbor către Lamezia Terme din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 1.147 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LAMEZIA TERME DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrie936% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Lamezia Terme din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în septembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Lamezia Terme?

Chiar dacă este una dintre zonele sărace ale Italiei, Lamezia Terme este o zonă căutată de turiștii care vor liniște și relaxare, dar și de cei pasionați de istorie și dornici de a descoperi orașele antice.

Fiind în sudul țării, nu există nicio perioadă în care să nu fie vizitată, dar iarna este blândă aici, prin urmare este preferată de cei care vin din locuri mai friguroase. În iulie–august, chiar dacă este foarte cald, efectele soarelui sunt temperate de briza mării, prin urmare atmosfera rămâne plăcută.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Lamezia Terme?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Lamezia Terme, cu 259 lei/persoană (care este cu 75% mai ieftin decât prețul mediu către Lamezia Terme). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lamezia Terme?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lamezia Terme din România este noiembrie. Zborurile, care costă în jur de 232 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii noiembrie, atunci rezervă zboruri în Lamezia Terme din România pentru luna octombrie. Zborurile către Lamezia Terme în octombrie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din noiembrie, au totuși un preț mediu de 350 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Lamezia Terme?

  Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Lamezia Terme (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 46 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 46 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Lamezia Terme costă în jur de 730 lei. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Lamezia Terme. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 399 lei în ultimele 72 de ore.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Lamezia Terme?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Lamezia Terme este o zi de duminică, când pot fi găsite bilete la numai 431 lei. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, marți este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 905 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Lamezia Terme?

  Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Lamezia Terme sunt, de obicei, cele cu plecare la prânz. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Lamezia Terme la prânz pentru numai 552 lei. Cu un preț mediu al biletului de 663 lei, zborurile seara sunt, în general, cele mai scumpe.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Lamezia Terme?

  Aeroportul Crotone sau Aeroportul Reggio Calabria Tito Menniti pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Lamezia Terme.

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Lamezia Terme?

  Poți găsi oferte către Aeroportul Crotone, cu un preț mediu de 721 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Lamezia Terme

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Lamezia Terme
KLM
23 iun.
OTP03:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
17h 00m
2 de escale
SUF20:00Lamezia Terme S Eufemia
24 iun.
SUF11:05Lamezia Terme S Eufemia
8h 35m
2 de escale
OTP19:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.066 lei
Caută similare
Alitalia
23 iun.
OTP08:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
6h 40m
1 escală
SUF15:25Lamezia Terme S Eufemia
24 iun.
SUF15:10Lamezia Terme S Eufemia
19h 05m
2 de escale
OTP10:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1.883 lei
Caută similare
Ryanair
17 sept.
OTP16:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 20m
1 escală
SUF05:05Lamezia Terme S Eufemia
26 sept.
SUF18:00Lamezia Terme S Eufemia
17h 20m
1 escală
OTP11:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
27 iun.
OTP13:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
21h 30m
3 de escale
SUF11:20Lamezia Terme S Eufemia
3 iul.
SUF19:15Lamezia Terme S Eufemia
9h 25m
1 escală
OTP04:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
4 iul.
OTP10:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 10m
1 escală
SUF20:00Lamezia Terme S Eufemia
12 iul.
SUF04:55Lamezia Terme S Eufemia
26h 40m
1 escală
OTP07:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
27 iun.
OTP03:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 50m
2 de escale
SUF21:50Lamezia Terme S Eufemia
3 iul.
SUF04:30Lamezia Terme S Eufemia
17h 20m
3 de escale
OTP21:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1.171 lei
Caută similare

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Lamezia Terme

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Lamezia Terme, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Companii aeriene multiple
29 iun.
OTP15:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 04m
1 escală
SUF20:59Lamezia Terme S Eufemia
Companii aeriene multiple
12 iul.
OTP09:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
10h 25m
1 escală
SUF20:00Lamezia Terme S Eufemia
Companii aeriene multiple
24 iul.
OTP03:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
11h 45m
1 escală
SUF15:05Lamezia Terme S Eufemia

Aeroporturi în apropiere de Lamezia Terme

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Lamezia Terme, împreună cu distanța față de centrul orașului

Aeroportul este foarte aproape de oraș și există legătura cu centrul orașului asigurată de un autobuz, care pleacă la fiecare jumătate de oră (biletul cumpărat în avans costă 1,30 EUR, iar cel de la șofer 2 EUR). Cursele circulă între orele 5:45 și 23:15.

Mai comod va fi să închiriezi o mașină (cu care vei putea explora și împrejurimile) sau să folosești taxiul.


Rute populare către Lamezia Terme

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Lamezia Terme, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Lamezia Terme
Cel mai scurt timp de zbor9h 10m
Cel mai ieftin663 lei

Începe să-ți planifici călătoria în Lamezia Terme


Obiective Turistice:

Avand în vedere că este un oras istoric, ruinele Castelului construit de coloniștii greci străpung coama dealului care oferă o imagine de ansamblu, semnificativă a orașului. Pe lângă aceste resturi ale castelului se evidențiază Bastionul Cavalerilor de Malta care este mult mai bine conservat. Pentru elogierea sacrificiilor luptătorilor a fost construită Mănăstirea celor 40 de martiri, una dintre cele mai vechi mănăstiri din Europa.

Grădina botanică poate să îți ofere puțină culoare pe lângă aerul proaspăt, iar dacă vrei să te bucuri de un peisaj rustic, poți vizita ferma Statti, unde te vei bucura de ospitalitatea gazdei și de vinul și uleiul de măsline produse după metodele explicate tot acolo.