Paphos, Cipru Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Paphos, Cipru? Caută aici!

Paphos, Cipru
16 apr — 23 apr
Aceeași locație
Paphos, Cipru
Vi 16/4
Amiază
Vi 23/4
Amiază

Paphos Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Paphos, Cipru
Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 5.3 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Distanța Paphos, Cipru față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Paphos

Mașini de închiriat în Paphos

În luna Aprilie, până la momentul actual, 181 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Paphos.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Paphos pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Paphos. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Paphos are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Paphos este KEM RENTAL CARS (la una dintre cele 2 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 40 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 72 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Paphos, Cipru?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Paphos cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și National, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are KEM RENTAL CARS în Paphos?

KEM RENTAL CARS este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Paphos, Cipru. În una dintre aceste 2 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 72 lei pe zi, în Paphos, Cipru.

Care este limita de viteză în Paphos, Cipru?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Paphos este de 50 km/h. Paphos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Paphos, să ai în vedere limita pentru acestea: 100 km/h.

Cum este vremea în Paphos, Cipru în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 16 °C și precipitații în jur de 20 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Paphos în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Paphos. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Paphos preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Hyundai i10 și Chevrolet Spark sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Paphos asemănătoare cu cea din restul regiunii Paphos?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Paphos în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 16 °C, cu posibilități de precipitații de 20 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Paphos

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Paphos

Începe să-ți planifici călătoria în Paphos