Mașini de închiriat în Paphos, în Paphos

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Paphos, în Paphos? Caută aici!

Paphos, Cipru
8 oct — 15 oct
Returnare în același loc
Paphos, Cipru
Du 8/10
Amiază
Du 15/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Paphos

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Paphos

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Paphos?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Paphos se găsesc, în general, prin intermediul KEM RENTAL CARS. Atunci când rezervi cu KEM RENTAL CARS, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Paphos este de 17 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Paphos are cele mai multe locații?

CarWiz are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Paphos, cu 5 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Paphos?

Conform datelor noastre, Ford Fiesta este cea mai populară mașină de închiriat în Paphos. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Ford Fiesta, începând de la 14 €/zi in Paphos, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 25 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Paphos este Toyota Aygo, cu un preț mediu de 26 €/zi și oferte începând de la 25 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Paphos, în Paphos

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Paphos, în Paphos.
Economy27 €/day
Compact28 €/day
Intermediar43 €/day
Dubiță66 €/day
Mini27 €/day
Dubă pentru pasageri59 €/day
Compact SUV42 €/day
SUV intermediar54 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Paphos, în Paphos găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Paphos

Mică

10 € - 31 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 92 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Paphos, în Cipru este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Paphos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Paphos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Paphos, în Cipru este 48 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 11% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Paphos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Paphos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Paphos, în Cipru este 21 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 10% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Paphos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Paphos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Paphos, în Cipru este 44 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Paphos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Paphos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

27 €/zi

12 oct - 19 oct
Dacia Logan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

27 €/zi

12 oct - 19 oct
Hyundai i10
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

27 €/zi

8 oct - 14 oct
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Paphos

Principalii furnizori de închirieri auto din Paphos, în Paphos

GREEN MOTION

4 sucursale

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

CarWiz

5 sucursale

Autounion Car Rental

3 sucursale

CTT Car Rentals

3 sucursale

Dollar

3 sucursale

Europcar

3 sucursale

Firefly

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Paphos

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Paphos

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

13 €

Cel mai popular model

Ford Fiesta
Cea mai populară companie de închirieri auto din Paphos pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt KEM RENTAL CARS și AERCAR.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Paphos au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Paphos este de 13 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Paphos a fost, în ultimele zile, Ford Fiesta. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Paphos

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Paphos

Cum conduci cu o mașină închiriată în Paphos - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Paphos și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Paphos, Cipru?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Paphos cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Budget, Hertz și Ace, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Paphos, în luna noiembrie?

Îți recomandăm ca, atunci când călătorești în Paphos în timpul lunii noiembrie, să închiriezi o mașină economică pentru a fi cât mai bine pregătit pentru condițiile climatice și de drum. O mașină economică răspunde bine atât la drumurile umede, cât și la cele uscate care acoperă Paphos în timpul lunii noiembrie, când temperaturile sunt în jur de 14 °C, iar precipitațiile medii, 100 mm. Închirierea unei mașini Economy în Paphos te va costa, în medie 13 €/zi.

Care este limita de viteză în Paphos, Cipru?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Paphos este de 50 km/h. Paphos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Paphos, să ai în vedere limita pentru acestea: 100 km/h.

Cum este vremea în Paphos, Cipru în luna octombrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Paphos în timpul lunii octombrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 21 °C și la precipitații de 30 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Paphos asemănătoare cu cea din restul regiunii Paphos?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Paphos pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Paphos în timpul lunii octombrie este de obicei în jur de 21 °C cu precipitații de 30 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paphos?

Prices for mașini in Paphos are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paphos?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 105 operatori pentru mașini în Paphos.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paphos?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paphos. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paphos?

Pentru a închiria o mașină în Paphos, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Paphos

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Paphos

Inchirieri auto în cartierele din Paphos

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Paphos? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Cipru

Caută oferte de închirieri auto în în Cipru

Începe să-ți planifici călătoria în Paphos


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Paphos?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Paphos. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Paphos?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Paphos. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Paphos cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Paphos în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Paphos, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Paphos.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Paphos, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Paphos.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Paphos cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Paphos, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paphos

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.