Mașini de închiriat în Paphos, Cipru

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Paphos, Cipru? Caută aici!

Paphos, Cipru
25 iun — 2 iul
Returnare în aceeași locație
Paphos, Cipru
Vi 25/6
Amiază
Vi 2/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Paphos, Cipru găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

37 lei - 98 lei

All Car Types

37 lei - 169 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Paphos, Cipru este 51 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Paphos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Paphos în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Paphos Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Paphos, Cipru
3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

8,4

Calitate-preț

7,2
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Calitate-preț

6,0
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Calitate-preț

8,0
4 de locații
4 de locații
3 de locații
3 de locații
3 de locații

Distanța Paphos, Cipru față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Paphos

Mașini de închiriat în Paphos

În luna iunie, până la momentul actual, 181 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Paphos.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Paphos pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Hertz, Europcar și Budget sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Paphos. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Paphos are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Paphos este KEM RENTAL CARS (la una dintre cele 2 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 39 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 71 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Paphos, Cipru?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Paphos cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, Europcar și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are Budget în Paphos?

Budget este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Paphos, Cipru. În una dintre aceste 2 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 78 lei pe zi, în Paphos, Cipru.

Care este limita de viteză în Paphos, Cipru?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Paphos este de 50 km/h. Paphos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Paphos, să ai în vedere limita pentru acestea: 100 km/h.

Cum este vremea în Paphos, Cipru în luna iunie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos în luna iunie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 22 °C și precipitații în jur de 10 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Având în vedere că temperaturile în Paphos sunt în general ridicate în luna iunie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Paphos asemănătoare cu cea din restul regiunii Paphos?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Paphos în timpul lunii iunie este de aproximativ 22 °C, cu posibilități de precipitații de 10 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Paphos

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Paphos

Începe să-ți planifici călătoria în Paphos