Paphos Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Paphos? Caută aici!

Paphos, Cyprus
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Paphos, Cyprus
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Paphos?

Tot

26 lei - 288 lei

Economic

26 lei - 66 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Paphos este luna decembrie. La doar 26 lei pe zi, prețul este cu 50% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este noiembrie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în decembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Paphos poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Paphos Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Paphos
Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 5.3 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Distanța Paphos față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Paphos

Mașini de închiriat în Paphos

În luna Ianuarie, până la momentul actual, 181 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Paphos.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Paphos pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Paphos. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Paphos are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Paphos este KEM RENTAL CARS (la una dintre cele 2 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 39 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 70 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Paphos?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Paphos cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și National, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Paphos, în luna Februarie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Paphos în Februarie. În timpul lunii Februarie, precipitațiile medii în Paphos sunt de 60 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 13 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Paphos te va costa, în medie 231 lei/zi.

Câte locații de închiriere are KEM RENTAL CARS în Paphos?

KEM RENTAL CARS este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Paphos. În una dintre aceste 2 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 70 lei pe zi, în Paphos.

Care este limita de viteză în Paphos?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Paphos este de 50 km/h. Paphos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Paphos, să ai în vedere limita pentru acestea: 100 km/h.

Cum este vremea în Paphos, Cipru în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 12 °C și precipitații în jur de 90 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Paphos în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Paphos. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Paphos preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Hyundai i10 și Chevrolet Spark sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Paphos asemănătoare cu cea din restul regiunii Paphos?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Paphos pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Paphos în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 12 °C, cu posibilități de precipitații de 90 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Paphos

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Paphos

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Paphos
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Paphos
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Paphos