Mașini de închiriat în Caransebeş, în Județul Caraș-Severin

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Caransebeş, în Județul Caraș-Severin? Caută aici!

Caransebeş, România
12 iul — 19 iul
Returnare în același loc
Caransebeş, România
Ma 12/7
Amiază
Ma 19/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Caransebeş, în Județul Caraș-Severin găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Caransebeş

Mașini Mică

37 € - 66 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 84 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Caransebeş, în România este 26 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 17% mai ieftin decât media în Caransebeş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Caransebeş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Caransebeş

Principalii furnizori de închirieri auto din Caransebeş, în Județul Caraș-Severin
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Caransebeş

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Caransebeş

Cea mai ieftină mașină de închiriat

36 €

Cel mai popular model

Class Special Car
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Caransebeş este de 36 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 49 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Caransebeş a fost, în ultimele zile, Class Special Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Caransebeş

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Caransebeş

Cum conduci cu o mașină închiriată în Caransebeş - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Caransebeş și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Caransebeş să le găsești la Autonom. Cu tarife medii de 49 €/zi, disponibile în cele 2 sucursale ale lor, Autonom este o companie foarte bună de închirieri auto.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Caransebeş, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Caransebeş, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Caransebeş, limita este 130 km/h.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Caransebeş

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Caransebeş

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Caransebeş


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Caransebeş prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Caransebeş o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Caransebeş și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Caransebeş.

Pe momondo poți realiza căutări în Caransebeş, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Caransebeş, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.