Mașini de închiriat keddy by Europcar în Torino

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Torino

Torino, Torino, Italia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Torino, Torino, Italia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Torino în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Torino, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Torino

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Torino se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Torino. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Momentan, keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Torino:
Turin Airport.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Torino au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 26 €/zi și la unul minim de 21 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Turin Airport este cea mai populară sucursală a agenției keddy by Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în Torino. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 80% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu keddy by Europcar, au făcut-o din această sucursală în Turin Airport.


Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Italia