Mașini de închiriat în Punta Cana, în La Altagracia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Punta Cana, în La Altagracia? Caută aici!

Punta Cana, Republica Dominicană
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Punta Cana, Republica Dominicană
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Punta Cana, în La Altagracia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Punta Cana

Mașini Mică

18 € - 45 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 61 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Punta Cana, în Republica Dominicană este 18 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin decât media în Punta Cana. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Punta Cana poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Punta Cana

Principalii furnizori de închirieri auto din Punta Cana, în La Altagracia
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

4,3
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
3 sucursale
3 sucursale
2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Punta Cana

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Punta Cana

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

44 €

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Punta Cana au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Punta Cana este de 44 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 44 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Punta Cana a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Skoda Octavia.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Punta Cana

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Punta Cana

Cum conduci cu o mașină închiriată în Punta Cana - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Punta Cana și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Alamo are, de obicei, cele mai mici prețuri din Punta Cana, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 44 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 44 €/zi pentru închirierea lor auto din Punta Cana.

Atunci când închiriezi o mașină în Punta Cana, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Punta Cana. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Punta Cana pe parcursul lunii August. Cu temperaturi medii de aproximativ 28 °C în timpul lunii August și precipitații de 102 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Punta Cana te va costa, în medie 92 €/zi.

Alamo are 3 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 44 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Punta Cana, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 60 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Punta Cana, limita de viteză este de 80 km/h, iar pentru autostrăzile din Punta Cana, limita este 100 km/h.

În mod normal, temperatura în Punta Cana în luna iulie este 28 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 79 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Punta Cana pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în La Altagracia în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 28 °C cu precipitații de 79 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Punta Cana


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Punta Cana prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Punta Cana, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Punta Cana în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Punta Cana.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Punta Cana care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Punta Cana cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.