Mașini de închiriat Leasys Rent în Florenţa

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Leasys Rent în Florenţa

Florenţa, TO, Italia
3 iun — 10 iun
Returnare în același loc
Florenţa, TO, Italia
Vi 3/6
Amiază
Vi 10/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Florenţa în Leasys Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Leasys Rent din Florenţa, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Leasys Rent în Florenţa

Leasys Rent vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Florenţa se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Florenţa. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Leasys Rent are 1 sucursală în Aeroportul Florenţa Peretola, a cărei adresă este Florence airport.

Vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare închirieri ale agenției Leasys Rent în Florenţa, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 83 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 83 € pe zi.

Leasys Rent are 4 sucursale de închirieri auto în Florenţa. Conform datelor noastre, cea aflată la Florence airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 92% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Leasys Rent în Florenţa au ales să o închirieze pe cea aflată la Florence airport.


Mașini de la Leasys Rent în alte orașe din Italia