Descoperă zboruri ieftine către Florenţa de la 71 €.

1 adult
De unde?
În?
Ma 5/12
Ma 12/12

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Florenţa

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Florenţa, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

71 €

Cel mai bun preț dus-întors

131 €

Cel mai rapid zbor

8h 05m

Operat de

5 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Florenţa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 71 € (Bucureşti Henri Coandă - Florenţa Peretola).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Florenţa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 131 € (Bucureşti Henri Coandă - Florenţa Peretola).
Cel mai rapid zbor din România în Florenţa durează 8h 05m (Bucureşti Henri Coandă to Florenţa Peretola).
Zborurile în Florenţa sunt operate de 5 companii aeriene, printre care Lufthansa, ITA Airways și SWISS.

Informații despre tendințe și zboruri către Florenţa

Vezi informații despre zborul către Florenţa pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Florenţa?

Dacă nu poți vizita Florenţa în timpul lunii octombrie, atunci, plecarea din România în decembrie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 115 € pentru această lună.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Florenţa?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România către Florenţa este marți. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de marți pentru numai 153 €. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Zborurile din România în Florenţa într-o zi de duminică will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 231 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Florenţa?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Florenţa este seara. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Florenţa seara la numai 122 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Zborurile către Florenţa sunt mai scumpe la prânz, cu un preț mediu al biletului de 231 €. Plecările la prânz se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

Cât timp durează zborul către Florenţa?

Durata medie de zbor din România în Florenţa depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Bologna Guglielmo Marconi durează, în medie 2h 09m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Bologna Guglielmo Marconi durează 1h 55m. Bologna Guglielmo Marconi este cel mai popular aeroport din Florenţa.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Florenţa?

Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Florenţa (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 44 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 44 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Florenţa costă în jur de 160 €. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit zboruri către Florenţa, cu plecare din România, pentru numai 80 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Florenţa

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Florenţa, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Florenţa

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Florenţa

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Pisa (PSA)

De obicei, zborurile către Florenţa din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Pisa Gal Galilei, cu un preț mediu de 74 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FLORENŢA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 66% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Florenţa costă în medie doar 48 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FLORENŢA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiunieCu 70% mai scumpÎn iunie, un zbor către Florenţa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 239 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FLORENŢA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie680% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Florenţa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Florenţa

Care este cel mai ieftin zbor către Florenţa?

Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Florenţa, cu plecare din Bucureşti, la 24 €. Acest preț este cu 64% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Florenţa. Pentru a găsi cel mai mic preț în Florenţa, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Florenţa?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Florenţa. Dacă plănuiești un zbor în Florenţa, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Pisa Gal Galilei (la 70 km de centrul orașului Florenţa), Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi (la 85 km de centrul orașului Florenţa), Aeroportul Rimini Miramare (la 112 km de centrul orașului Florenţa), Aeroportul Perugia Sant Egidio (la 126 km de centrul orașului Florenţa) sau Aeroportul Campo nell'Elba Marina Di Campo (la 139 km de centrul orașului Florenţa).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Florenţa?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Florenţa este Aeroportul Florenţa Peretola (cu o medie a prețului de 37 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Florenţa Peretola?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Florenţa Peretola au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Florenţa Peretola?

8 operatori pentru zboruri în Aeroportul Florenţa Peretola există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Florenţa Peretola?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Florenţa Peretola.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Florenţa Peretola?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Florenţa Peretola pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Florenţa Peretola. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Florenţa

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Florenţa
SWISS
19 ian.
OTP07:00Bucureşti Henri Coandă
8h 05m
1 escală
FLR14:05Florenţa Peretola
21 ian.
FLR18:55Florenţa Peretola
4h 15m
1 escală
OTP00:10Bucureşti Henri Coandă
SWISS
19 ian.
OTP07:00Bucureşti Henri Coandă
26h 40m
1 escală
FLR08:40Florenţa Peretola
26 ian.
FLR09:35Florenţa Peretola
13h 40m
1 escală
OTP00:15Bucureşti Henri Coandă
Lufthansa
15 mar.
OTP19:05Bucureşti Henri Coandă
4h 30m
1 escală
FLR22:35Florenţa Peretola
17 mar.
FLR06:30Florenţa Peretola
4h 40m
1 escală
OTP12:10Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
17 ian.
OTP06:00Bucureşti Henri Coandă
13h 05m
1 escală
FLR18:05Florenţa Peretola
22 ian.
FLR10:10Florenţa Peretola
13h 00m
1 escală
OTP00:10Bucureşti Henri Coandă
SWISS
13 dec.
OTP16:35Bucureşti Henri Coandă
26h 35m
1 escală
FLR18:10Florenţa Peretola
18 dec.
FLR10:10Florenţa Peretola
4h 30m
1 escală
OTP15:40Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
19 ian.
OTP14:35Bucureşti Henri Coandă
9h 00m
2 escale
FLR22:35Florenţa Peretola
21 ian.
FLR09:35Florenţa Peretola
13h 35m
1 escală
OTP00:10Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Florenţa

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Florenţa, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Air Serbia și SWISS
Mai multe companii aeriene
20 dec.
OTP20:15Bucureşti Henri Coandă
23h 40m
2 escale
FLR18:55Florenţa Peretola
Mai multe companii aeriene
20 dec.
OTP07:40Bucureşti Henri Coandă
8h 05m
1 escală
FLR14:45Florenţa Peretola
SWISS
22 ian.
OTP16:35Bucureşti Henri Coandă
26h 35m
1 escală
FLR18:10Florenţa Peretola

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Florenţa?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Florenţa. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Florenţa, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Florenţa cu rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să selectezi zboruri în Florenţa care să aibă această politică.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Florenţa?

După realizarea unei căutări în formularul dedicat, momondo îți oferă sfaturi utile pentru zborul care te interesează, cum ar fi zilele și orele cele mai ieftine, precum și filtre care să te ajute să faci o alegere informată. Îți punem, practic, la dispoziție tot ce ai nevoie ca să rezervi cel mai bun zbor în Florenţa.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Florenţa chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Dacă pentru moment nu ești pregătit să rezervi un zbor în Florenţa, folosește-te de informația noastră de mai sus pentru a citi sfaturi și pentru a configura o alertă de preț; în felul acesta, momondo va urmări prețurile zborurilor în Florenţa și te va anunța când se schimbă.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Florenţa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.