Fano, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Fano, Italia? Caută aici!

Fano, Pesaro e Urbino, Italia
13 mai — 20 mai
Aceeași locație
Fano, Pesaro e Urbino, Italia
Jo 13/5
Amiază
Jo 20/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Fano Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Fano, Italia
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație

Distanța Fano, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Florenţa Peretola

Mașini de închiriat în Fano

În luna Mai, până la momentul actual, 10 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Fano.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Fano pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Hertz și Europcar sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Fano. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Fano care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Fano, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Fano, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Fano. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Câte locații de închiriere are MAGGIORE în Fano?

În Fano, Italia, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei MAGGIORE , utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 66 lei/zi.

Care este limita de viteză în Fano, Italia?

Călătorii care închiriază o mașină în Fano trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Fano este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Mai?

În mod normal, vremea în Fano în luna Mai nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Fano.

Este vremea în Fano asemănătoare cu cea din restul regiunii Marche?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Fano pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Marche în timpul lunii Mai este de aproximativ 16 °C, cu posibilități de precipitații de 60 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Fano