Mașini de închiriat Budget în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Berlin

Berlin, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Berlin

Sucursalele agenției de închirieri auto Budget din Berlin aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Budget își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Berlin:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Budget în Aeroportul Berlin Brandenburg (Flughafen Brandenburg Term 1 2).

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Berlin (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Berlin, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Budget. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 54 € pe zi și la unul minim de 54 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Budget, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Budget are 10 sucursale în Berlin. Flughafen Brandenburg Term 1 2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 79% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Budget, pe momondo, au mers la: Flughafen Brandenburg Term 1 2.


Mașini de la Budget în alte orașe din Germania