Mașini de închiriat Europcar în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Berlin

Berlin, Germania
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
22 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,9

Confort

3,3

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

3,3

Valoare

3,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Berlin

Fiecare sucursală Europcar din Berlin aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Berlin Brandenburg, a cărora adresă este Siegfriedstrasse 49 60 și Flughafen Berlin-brandenburg.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Berlin (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar are 22 de sucursale în Berlin. Alexanderplatz 8 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 42% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Europcar, pe momondo, au mers la: Alexanderplatz 8.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen, Dortmund și Freiburg im Breisgau