Mașini de închiriat Hertz în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Berlin

Berlin, Germania
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

2,6

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Berlin

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg?

Există 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Melli-besse-ring 1.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Berlin?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Berlin, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Berlin, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Berlin au preferat o mașină Compact. Dacă dorești să rezervi un vehicul Compact în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 68 €/zi și la unul minim de 68 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Berlin?

În Berlin, Hertz are 11 sucursale. Melli-besse-ring 1 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 37% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Hertz, pe momondo, au mers la Melli-besse-ring 1.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Berlin?

Prices for mașini in Berlin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Berlin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 276 de operatori pentru mașini în Berlin..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Berlin?

În diferite țări, inclusiv în Berlin, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Berlin?

Pentru a închiria o mașină în Berlin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.