Mașini de închiriat Hertz în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Berlin

Berlin, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Berlin

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Berlin se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Flughafen Berlin Brandenburg.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Berlin, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Berlin au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 68 €/zi și la unul minim de 68 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Hertz are 11 sucursale în Berlin. Flughafen Berlin Brandenburg este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 53% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Hertz, pe momondo, au mers la: Flughafen Berlin Brandenburg.