Mașini de închiriat Dollar în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Berlin

Berlin, Germania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Berlin

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg?

Da. Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg, care se află la Flughafen Berlin Brandenburg.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Berlin?

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Berlin (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Berlin?

În Berlin, Dollar are 10 sucursale. Flughafen Berlin Brandenburg este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 86% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Dollar, pe momondo, au mers la Flughafen Berlin Brandenburg.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Berlin?

Prices for mașini in Berlin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Berlin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 276 de operatori pentru mașini în Berlin..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Berlin?

În diferite țări, inclusiv în Berlin, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Berlin?

Pentru a închiria o mașină în Berlin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Berlin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.