Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Berlin

Berlin, Germania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Berlin, Berlin

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

32 € - 79 €

Toate tipurile de mașini

33 € - 211 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Enterprise Rent-A-Car în Berlin, Berlin este August, când prețul mediu este de 32 € pe zi. Acesta este un preț cu 42% mai ieftin decât media anuală de 55 €, percepută de Enterprise Rent-A-Car pentru o mașină Mică în Berlin. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Berlin în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,1

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Berlin

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg?

Momentan, Enterprise Rent-A-Car are 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg:
Melli Beese Ring 1.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Berlin?

Da, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Berlin. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise Rent-A-Car, la una din sucursalele lor din Berlin. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Enterprise Rent-A-Car în Berlin, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Enterprise Rent-A-Car în Berlin, în timpul lunii octombrie este Intermediar. Te poți aștepta la un preț de 65 € pe zi pentru Intermediar în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 65 € pe zi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Enterprise Rent-A-Car în Berlin?

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Enterprise Rent-A-Car în Berlin este Mini (56 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 17% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Enterprise Rent-A-Car au ales Mini, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, tipul de mașină Mini este cu 23% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Enterprise Rent-A-Car, în Berlin.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Berlin?

În Berlin, Enterprise Rent-A-Car are 15 sucursale. Budapester Str. 39 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 28% dintre cei care au rezervat o mașină în Berlin de la Enterprise Rent-A-Car, pe momondo, au mers la Budapester Str. 39.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Berlin?

Prices for mașini in Berlin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Berlin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 276 de operatori pentru mașini în Berlin..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Berlin?

În diferite țări, inclusiv în Berlin, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Berlin?

Pentru a închiria o mașină în Berlin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Enterprise Rent-A-Car în alte orașe din Germania


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Berlin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.