Găsește bilete de avion ieftine spre Berlin

vin. 15/2
vin. 22/2
Any month
Compară vs. momondo |

Când să rezervi bilete de avion ieftine spre Berlin?

+780.0%
+520.0%
+260.0%
Base
Preț
20 - 174 EUR

Ce companii aeriene zboară spre Berlin?

Deși sunt doar 3 companii cu zboruri directe București-Berlin, acestea împart un orar bun de zbor iar prețurile sunt foarte bune de obicei. Dacă urmărești ofertele noastre poți găsi zboruri mai ieftine decât taxiul până la aeroport.


Aeroporturi lângă Berlin

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Berlin și distanța față de centrul orașului
Berlin Schönefeld
16 km față de centrul orașului
Berlin Tegel
8 km față de centrul orașului

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

În Berlin poți ateriza pe unul dintre cele 2 aeroporturi: Schoenefeld sau Tegel. De la ambele poți folosi rețeaua de transport în comun sau autobuzele express către centru. Biletele pot fi achiziționate online sau din aeroport și sunt valabile timp de 2 ore doar pe un sens. Cea mai rapidă variantă de a ajunge în centrul orașului este folosirea autobuzelor express.


Cum poți vizita Berlin?

Ca multe alte lucruri în Germania, transportul este foarte eficient și punctual. Indiferent de ora la care te deplasezi, ai de ales între câteva variante. Cea mai rapidă opțiune este U-Bahn sau S-Bahn (metrou sau tramvai), care funcționează cu bilete valabile 2 ore. Rețeaua de autobuze este eficientă, iar dacă circuli pe timpul nopții, s-ar putea să te ajute mai mult decât U/S-Bahn, în funcție de locul în care vrei să ajungi. Dacă vii cu mașina, este puțin mai complicat, datorită restricțiilor și lipsei locurilor de parcare.


Informații rapide despre

Oră, monedă și informații generale - vezi ora locală și apoi fă-ți o idee despre cât vei cheltui în Berlin
Ora locală
Monedă
euro
Bere
Bere Națională (.5 liter)
3,90 EUR
Mâncare
Restaurant ieftin
39 EUR
Transport public
Bilet dus
13 EUR

Începe să-ți planifici călătoria în Berlin


Despre Berlin

Obiective Turistice Berlin

Primul lucru pe care trebuie să îl faci când vizitezi Berlinul este să mergi la Poarta Brandenburg, apoi să mergi pe jos până la Alexanderplatz. Vei simți atmosfera și parte din istoria acestui oraș, doar plimbându-te pe acest traseu. De asemenea, trebuie să vezi și Reighstag (Primăria), Catedrala sau biserica memorială Kaiser Wilhelm. Sigur că nu trebuie să ratezi părțile care aduc aminte de Holocaust, deci mergi să vezi Zidul Berlinului, East Side Gallery, sau Memorialul Holocaustului, iar dacă vrei să vezi de ce Berlinul este atât de renumit pentru cultură, vizitează insula cu muzee și nu te grăbi. Grădina Zoologică este una dintre cele mai vizitate din Europa, iar Classic Remise Berlin este un rai pentru iubitorii de mașini clasice.

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta o metropolă post apocaliptică supermișto? Vizitează Berlinul și află singur. Din cenușa unui oraș divizat a răsărit un teren de joacă elaborat, unde poți să dansezi ziua, să te relaxezi pe plaje artificiale, amenajate lângă canale pline de apă ce străbat Berlinul, și să participi la evenimente în spațiile verzi ale orașului.

Oricine spune că Berlinul și-a pierdut din farmec ar trebui să viziteze piscina în aer liber Badeschiff. Mergând printre ce a mai rămas dintr-un depozit părăsit, ajungi la o plajă urbană, pe malul unui canal, unde un DJ mixează muzică și oameni simpatici beau bere și fac plajă pe ponton sau se bălăcesc în apa curată a piscinii, din interiorul canalului. Distrează-te în legendarul club Berghain, unde dacă treci de paznicii extrem de selectivi, poți dansa până în zori… și toată ziua următoare.
Când în sfârșit ieși afară, clipind în lumina soarelui, mai ai destule moduri în care te poți distra. Duminica, localnicii iau prânzul în simpaticul cartier Prenzlauer Berg, cu multe străzi mărginite de copaci, înainte să meargă la Mauer Park, unde se află cel mai popular târg de vechituri din oraș, ce are kilometrii de standuri, unde se vând lucruri din anii ’78, prăjituri de casă, și blugi uzați. Cei curajoși au șansa să facă karaoke în aer liber la amfiteatrul Bear Pit, unde atât cei care vin aici mereu cât și cei care vin pentru prima dată pot încerca să îl imite pe David Hasselhof, spre bucuria mulțimii.

Alt parc unde trebuie neapărat să mergi este Tempelhof, fostul aeroport care este acum un rai de suprafațe libere, cu vedere spre cerul albastru și străzi drepte. Este situat în sudul orașului și este un magnet pentru evenimente muzicale și de artă, în aer liber. Hoinărește prin pădurile din parcul Tiergarten și poate ai noroc să ieși exact lângă fermecătoarea Café Buchwald, unde de 150 de ani fac prăjitură Baumkuchen, aducându-și rețeta la perfecțiune.

La est de Kreuzberg și Freidrichshain, vei descoperi cum cafenelele locale sunt în același timp și saloane de coafură, librării sau magazine de haine vintage. La fel, în Neukölln localnicii au de ales între tradiționalele berării cu grădini în aer liber și locații hibrid ciudate precum Sameheads, care combină arta distractivă cu distracția maximă la petreceri.

Alte orașe ar dori să copieze atmosfera unică și arta graffiti a Berlinului, dar creativitatea sa și spiritul său liber sunt imposibil de imitat.

*Prețurile biletelor de avion către Berlin se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.