Mașini de închiriat FLIZZR în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu FLIZZR în Berlin

Berlin, Germania
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în FLIZZR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto FLIZZR din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

FLIZZR

36 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu FLIZZR în Berlin

Are FLIZZR o sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg?

Da. FLIZZR are 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg, care se află la 1, Melli-Beese-Ring.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la FLIZZR în Berlin, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Premium sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la FLIZZR, în timp ce vizitează Berlin în luna octombrie. Conform prețurilor agenției FLIZZR din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 60 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Premium. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 60 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are FLIZZR în Berlin?

sunt 37 sucursalele de închiriere de mașini în Berlin ale FLIZZR. Cea aflată la adresa 1, Melli-Beese-Ring și în Berlin este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 71% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la FLIZZR în Berlin, au ales sucursala din 1, Melli-Beese-Ring.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Berlin?

Prices for mașini in Berlin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Berlin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 276 de operatori pentru mașini în Berlin..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Berlin?

În diferite țări, inclusiv în Berlin, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Berlin?

Pentru a închiria o mașină în Berlin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Berlin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.