Mașini de închiriat în Rădăuți, în Județul Suceava

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Rădăuți, în Județul Suceava? Caută aici!

Rădăuți, România
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Rădăuți, România
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Rădăuți

Principalii furnizori de închirieri auto din Rădăuți, în Județul Suceava
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Rădăuți

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Rădăuți

Tipuri populare de mașini

SUV, Compact, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

45 €
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Rădăuți au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: SUV, Compact, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Rădăuți este de 45 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 99 €/zi.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Rădăuți

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Rădăuți

Cum conduci cu o mașină închiriată în Rădăuți - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Rădăuți și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Rădăuți este Autoboca, în una dintre cele 2 sucursale pe care le au din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 45 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 99 €/zi.

Călătorii care închiriază o mașină în Rădăuți trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Rădăuți este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Rădăuți

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Rădăuți

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Rădăuți


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Rădăuți, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Rădăuți. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Rădăuți în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Rădăuți.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Rădăuți.

Da, există mașini de închiriat în Rădăuți cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.