Mașini de închiriat în Cairo, Egipt

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cairo, Egipt? Caută aici!

Cairo, Egipt
23 mai — 30 mai
Aceeași locație
Cairo, Egipt
Du 23/5
Amiază
Du 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Cairo Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Cairo, Egipt
4,1
Acceptabil
5 de evaluări3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

4,8

Calitate-preț

4,0
3,0
Mediocru
2 de evaluări3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,0

Evaluare Generală

3,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

3,0
0,0
Groaznic
7 de locații
0,0
Groaznic
5 de locații
0,0
Groaznic
3 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
1 locație
0,0
Groaznic
1 locație

Distanța Cairo, Egipt față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Cairo

Mașini de închiriat în Cairo

19 persoane au căutat o mașină de închiriat în Cairo în luna Mai.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Cairo pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Cairo care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Cairo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Cairo are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Avis sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 100 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Cairo). Cel mai mic preț găsit la cele 3 locații ale lor din Cairo a fost de 90 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Cairo, Egipt?

Fiecare companie de închirieri auto din Cairo are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Cairo sunt Alamo, Enterprise și National, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are keddy by Europcar în Cairo?

În Cairo, Egipt, există 3 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei keddy by Europcar, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 127 lei/zi.

Care este limita de viteză în Cairo, Egipt?

Atunci când închiriezi o mașină în Cairo, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 60 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Cairo sunt de 90 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Cairo, Egipt în luna Mai?

În luna Mai, în Cairo se înregistrează precipitații de 0 mm și o temperatură medie de 25 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Cairo pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Mai?

Având în vedere că temperaturile în Cairo sunt în general ridicate în luna Mai, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Cairo asemănătoare cu cea din restul regiunii Guvernoratul Cairo?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Cairo pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Guvernoratul Cairo în timpul lunii Mai este de aproximativ 25 °C, cu posibilități de precipitații de 0 mm.


Mașini în alte orașe din Egipt


Mașini de închiriat în aeroporturile din Cairo

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Cairo

Începe să-ți planifici călătoria în Cairo