San Francisco, California Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în San Francisco, CA? Caută aici!

San Francisco, CA, Statele Unite
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
San Francisco, CA, Statele Unite
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

San Francisco Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din San Francisco, CA
Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1244 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1237 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 1315 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 165 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 412 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 872 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 873 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 819 de review-uri


Distanța San Francisco, CA față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul San Francisco

Mașini de închiriat în San Francisco

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 11 căutări de închirieri de mașini în San Francisco pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din San Francisco pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din San Francisco aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Alamo, Enterprise și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în San Francisco. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din San Francisco are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 177 lei, San Francisco este cel mai ieftin furnizor din Alamo; în San Francisco are 4 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în San Francisco și oferită de Alamo este 147 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în San Francisco, CA?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din San Francisco cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în San Francisco, în luna Mai?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi San Francisco în Mai. În timpul lunii Mai, precipitațiile medii în San Francisco sunt de 4 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 15 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în San Francisco te va costa, în medie 243 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Alamo în San Francisco?

În San Francisco, CA, există 4 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Alamo, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 177 lei/zi.

Care este limita de viteză în San Francisco, CA?

Atunci când conduci în interiorul orașului San Francisco, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului San Francisco este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în San Francisco, CA în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în San Francisco se înregistrează precipitații de 36 mm și o temperatură medie de 13 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în San Francisco pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din San Francisco în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în San Francisco. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în San Francisco preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai Accent este un exemplu de mașină mică, disponibilă pentru închirieri.

Este vremea în San Francisco asemănătoare cu cea din restul regiunii California?

Călătorii care plănuiesc să părăsească San Francisco pentru a face un roadtrip în California sau în zonele înconjurătoare în luna Aprilie se pot aștepta la temperaturi de 15 °C și la precipitații de 28 mm pe parcursul întregii luni.


Începe să-ți planifici călătoria în San Francisco