Mașini de închiriat în Las Vegas, în Nevada

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Vegas, în Nevada? Caută aici!

Las Vegas, NV, Statele Unite
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Las Vegas, NV, Statele Unite
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Las Vegas, în Nevada găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Las Vegas

Mașini Medie

22 € - 141 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 169 €

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 37 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin decât media în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Las Vegas, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 62 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 62 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin decât media în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 37 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin decât media în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Las Vegas, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Convertibil de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 59 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Convertibil de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin decât media în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen Jetta
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

250 €/zi

3 aug - 4 aug
Volkswagen Jetta

Registru agenții de închirieri auto din Las Vegas

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Vegas, în Nevada
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

7,1
36 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,7
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

6,7
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

6,6
15 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

5,7
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,7
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

5,8
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

5,4

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

5,5

Informații despre închirierea de mașini în Las Vegas

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Las Vegas

Tipuri populare de mașini

Economy, Convertible, Standard

Cea mai ieftină mașină de închiriat

98 €

Cel mai popular model

Chevrolet Tahoe
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Las Vegas au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Convertible, Standard.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Las Vegas este de 98 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 131 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Las Vegas a fost, în ultimele zile, Chevrolet Tahoe. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Jetta.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Las Vegas

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Las Vegas

Cum conduci cu o mașină închiriată în Las Vegas - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Las Vegas și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Las Vegas să le găsești la Sixt. Cu tarife medii de 131 €/zi, disponibile în cele 2 sucursale ale lor, Sixt este o companie foarte bună de închirieri auto.

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Las Vegas oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Dollar, Hertz și Fox, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Cu temperaturi medii de 33 °C și precipitații de 8 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iulie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Las Vegas este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Las Vegas te va costa, în medie 71 €/zi.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Las Vegas este de 40 km/h. Las Vegas are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 120 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Las Vegas, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Las Vegas este de 30 °C, iar precipitațiile, 3 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Las Vegas.

Temperatura în Nevada în timpul lunii iunie este de obicei 25 °C cu precipitații preconizate de 8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Las Vegas într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Începe să-ți planifici călătoria în Las Vegas


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Las Vegas. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Las Vegas punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Las Vegas în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Las Vegas.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Las Vegas.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Las Vegas afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.