Mașini de închiriat în Las Vegas, în Nevada

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Vegas, în Nevada? Caută aici!

Las Vegas, NV, Statele Unite
1 dec — 8 dec
Las Vegas, NV, Statele Unite
Vi 1/12
Amiază
Vi 8/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Las Vegas

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Las Vegas

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Las Vegas?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Las Vegas se găsesc, în general, prin intermediul Avis. Atunci când rezervi cu Avis, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 51 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Las Vegas este de 51 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Las Vegas are cele mai multe locații?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Las Vegas, cu 36 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Las Vegas?

Conform datelor noastre, Toyota RAV4 este cea mai populară mașină de închiriat în Las Vegas. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Toyota RAV4, începând de la 38 €/zi in Las Vegas, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 55 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Las Vegas este Ford Mustang Convertible, cu un preț mediu de 75 €/zi și oferte începând de la 41 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Las Vegas, în Nevada găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Las Vegas

Mică cars

35 € - 115 €

Toate tipurile de mașini

71 € - 383 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 54 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 51% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 77 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 19% mai ieftin decât în restul anului - doar 63 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 115 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 61 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 72 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 46 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Las Vegas, în Statele Unite este 121 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Las Vegas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Las Vegas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Las Vegas

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Vegas, în Nevada

Enterprise Rent-A-Car

36 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,7

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,4

Advantage

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

7,2

Avis

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,8

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,6

Budget

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,3

Dollar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,9

Ace

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

6,0

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Las Vegas

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Las Vegas

Cum conduci cu o mașină închiriată în Las Vegas - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Las Vegas și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Las Vegas, Nevada?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Las Vegas oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise Rent-A-Car, Advantage și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este limita de viteză în Las Vegas, Nevada?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Las Vegas este de 40 km/h. Las Vegas are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 120 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Las Vegas, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Care companie Honda CR-V în oferă spre închiriere mașini Las Vegas?

Cum este vremea în Las Vegas, NV în luna noiembrie?

În timpul lunii noiembrie, temperatura medie în Las Vegas este de 14 °C, iar precipitațiile, 10 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Las Vegas.

Este vremea în Las Vegas asemănătoare cu cea din restul regiunii Nevada?

Temperatura în Nevada în timpul lunii noiembrie este de obicei 10 °C cu precipitații preconizate de 15 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Las Vegas într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Las Vegas?

Prices for mașini in Las Vegas are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Las Vegas?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Las Vegas este de 152 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Las Vegas?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Las Vegas. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Las Vegas?

Pentru a închiria o mașină în Las Vegas, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Las Vegas?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Las Vegas. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Las Vegas?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Las Vegas punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Las Vegas cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Las Vegas în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Las Vegas, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Las Vegas.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Las Vegas, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Las Vegas.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Las Vegas cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Las Vegas afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Las Vegas

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.