Las Vegas, Nevada Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Las Vegas, NV? Caută aici!

Las Vegas, NV, Statele Unite
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Las Vegas, NV, Statele Unite
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Las Vegas Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Las Vegas, NV
Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 1202 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 750 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 992 de review-uri

Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 423 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 253 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 253 de review-uri

Scorul agenției: 6.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 819 de review-uri

Scorul agenției: 6.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 594 de review-uri


Distanța Las Vegas, NV față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Las Vegas McCarran

Mașini de închiriat în Las Vegas

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 12 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Las Vegas.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Las Vegas pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Las Vegas au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și Sixt. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Las Vegas are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Las Vegas să le găsești la Alamo. Cu tarife medii de 269 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, Alamo este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Las Vegas, NV?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Las Vegas oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și Sixt, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Las Vegas, în luna Mai?

Cu temperaturi medii de 30 °C și precipitații de 3 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna Mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Las Vegas este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Las Vegas te va costa, în medie 312 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Alamo în Las Vegas?

Alamo are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 269 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Las Vegas, NV?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Las Vegas este de 40 km/h. Las Vegas are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 120 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Las Vegas, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Cum este vremea în Las Vegas, NV în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Las Vegas este de 20 °C, iar precipitațiile, 5 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Las Vegas.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Având în vedere că temperaturile în Las Vegas sunt în general ridicate în luna Aprilie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Las Vegas asemănătoare cu cea din restul regiunii Nevada?

Temperatura în Nevada în Aprilie este, de obicei, 15 °C cu o cantitate de precipitații de 9 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Las Vegas pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Las Vegas

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Las Vegas

Începe să-ți planifici călătoria în Las Vegas