Mașini de închiriat National în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
San Francisco, CA, Statele Unite
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu National în San Francisco

Fiecare sucursală National din San Francisco aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. National a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, National are 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco:
780 North Mcdonnell Rd.

National oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în San Francisco (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela National dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

780 North Mcdonnell Rd este cea mai populară sucursală a agenției National dintre toate cele 6 locations pe care le are în San Francisco. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 82% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu National, au făcut-o din această sucursală în 780 North Mcdonnell Rd.