Mașini de închiriat în Reghin, în Județul Mureș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Reghin, în Județul Mureș? Caută aici!

Reghin, România
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Reghin, România
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Reghin, în Județul Mureș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Reghin

Mașini Mică

14 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 43 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Reghin, în România este 18 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin decât media în Reghin. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Reghin poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Reghin

Principalii furnizori de închirieri auto din Reghin, în Județul Mureș
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Reghin

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Reghin

Cea mai ieftină mașină de închiriat

36 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Reghin este de 36 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 40 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Reghin a fost, în ultimele zile, Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Reghin

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Reghin

Cum conduci cu o mașină închiriată în Reghin - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Reghin și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Prețurile medii oferite de Autounion Car Rental sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 40 €/zi pentru închirierea unei mașini în Reghin). Cel mai mic preț găsit la locația lor din Reghin a fost de 36 €/zi.

Atunci când conduci în interiorul orașului Reghin, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Reghin este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Reghin, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Județul Mureș are, în general, o temperatură de 19 °C și caz precipitații de 80 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Reghin

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Reghin

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Reghin. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Reghin punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Reghin și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Reghin.

Pe momondo poți realiza căutări în Reghin, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Reghin cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.