Mașini de închiriat Avis în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
San Francisco, CA, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6,6
Bun
1 evaluare6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în San Francisco

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din San Francisco aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în San Francisco:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini în San Francisco de la Avis în luna iunie va costa, în medie, 166 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 145 € pe zi, cu agenția Avis, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în San Francisco pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Avis este de 1.163 €.

Există 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco. Adresa biroului de închirieri auto Avis este 780 Mcdonnell Road.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în San Francisco. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona San Francisco aici, în fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în San Francisco, în timpul lunii iunie este SUV. Te poți aștepta la un preț de 170 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 145 € pe zi.

Avis operează momentan în 6 sucursale în San Francisco. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 780 Mcdonnell Road. În ultimele 12 luni, 47% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în San Francisco, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în California, de la Avis

Închiriază o mașină de la Avis în alte orașe din California, precum Los Angeles și San Diego

Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din San Francisco

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din San Francisco