Mașini de închiriat Sunnycars în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
5 dec — 12 dec
San Francisco, CA, Statele Unite
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în San Francisco

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco?

Sunnycars are 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco. Vei găsi agenția Sunnycars la adresa 780 Mcdonnell Road.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în San Francisco?

Sunnycars are 4sucursale de închirieri auto în San Francisco. Conform datelor noastre, cea aflată la 340 O'Farrell Street este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 95% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sunnycars în San Francisco au ales să o închirieze de la Sunnycars, aflată la 340 O'Farrell Street.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în San Francisco?

Prețurile pentru mașini în San Francisco sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în San Francisco?

95 de operatori pentru mașini în San Francisco există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în San Francisco?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv San Francisco. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în San Francisco?

Pentru a închiria o mașină în San Francisco, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în San Francisco

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.