Mașini de închiriat în Statele Unite

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Statele Unite? Caută aici!

New York City, NY, Statele Unite
3 iun — 10 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Vi 3/6
Amiază
Vi 10/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Statele Unite

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Statele Unite
Mercedes-Benz C-Class
Premium sau asemănător
Până la 5 de pasageri

92 €/zi

18 iun - 27 iun
Mercedes-Benz C-Class
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

96 €/zi

18 iun - 27 iun
Nissan Kicks
Volkswagen Jetta
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

86 €/zi

18 iun - 27 iun
Volkswagen Jetta
Toyota Camry
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

79 €/zi

18 iun - 27 iun
Toyota Camry
Buick LaCrosse
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 4 uși

92 €/zi

18 iun - 27 iun
Buick LaCrosse
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

91 €/zi

18 iun - 27 iun
Toyota Fortuner
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

86 €/zi

18 iun - 27 iun
Kia Forte
BMW 3 Series
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

79 €/zi

18 iun - 27 iun
BMW 3 Series
Perodua Myvi
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

79 €/zi

18 iun - 27 iun
Perodua Myvi

Oferte la mașini de închiriat în Statele Unite găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Statele Unite

Mașini Mică

25 € - 83 €

Toate tipurile de mașini

29 € - 163 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Statele Unite este 38 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 48% mai ieftin decât media în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Statele Unite este 56 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Statele Unite este 81 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump decât media în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Statele Unite este 51 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin decât media în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Convertibil de închiriat în Statele Unite este 73 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 26% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină Convertibil de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin decât media în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Convertibil de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

86 €/zi

18 iun - 27 iun
Kia Forte
Perodua Myvi
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

79 €/zi

18 iun - 27 iun
Perodua Myvi
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

86 €/zi

18 iun - 27 iun
Opel Corsa

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Statele Unite

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Statele Unite

Car rental in Statele Unite

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Statele Unite și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Thrifty este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Statele Unite, oferind prețuri de până la 12 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Statele Unite este de 101 € pe zi.

În momentul de față, cea mai populară agenție de închirieri mașini din Statele Unite este Budget. 7.650 de utilizatori au oferit companiei Budget o notă medie de 6,8 din 10 în privința serviciului clienți și a calității mașinilor de închiriat. În ultima lună, 23% dintre utilizatori au ales Budget pentru a-și închiria mașina în călătoria lor în Statele Unite.

Enterprise are cele mai multe sucursale de închirieri din Statele Unite. Compania are 4.593 de birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Los Angeles este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Los Angeles există 32 de centre Enterprise.

Dacă închiriezi o mașină în Statele Unite, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Conform datelor din 2019, Statele Unite a ocupat locul 14 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,7 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

Cea mai ridicată concentrație de alcool în sânge cu care poți conduce legal o mașină în Statele Unite este 3,81 mg/l. Totuși, anumite orașe și regiuni din Statele Unite pot impune limite diferite; de aceea este important să verifici exact înainte de a călători. Reține că există sancțiuni mai severe pentru cei care beau și conduc neavând vârsta legală. În Statele Unite, trebuie să ai cel puțin 21 pentru a bea.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Statele Unite, află că cel mai popular tip este un/o SUV. Aproximativ 17% dintre utilizatori au ales SUV în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 33 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

În Statele Unite te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,15 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Statele Unite, atunci ia în considerare Algeria. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,29 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,71 € pe litru.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Statele Unite

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Statele Unite

Caută mai multe închirieri auto în America de Nord

Caută oferte de închirieri auto în America de Nord

Începe să-ți planifici călătoria în Statele Unite


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Statele Unite, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Statele Unite. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Statele Unite în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Statele Unite pe momondo.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Statele Unite.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Statele Unite cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.