Mașini de închiriat în Statele Unite

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Statele Unite? Caută aici!

New York City, NY, Statele Unite
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Statele Unite

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Statele Unite

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Statele Unite?

HDC Rent A Car este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Statele Unite, oferind prețuri de până la 22 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Statele Unite este de 60 € pe zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Statele Unite?

În momentul de față, cea mai populară agenție de închirieri mașini din Statele Unite este Dollar. 3.070 utilizatori au oferit companiei Dollar o notă medie de 5,7 din 10 în privința serviciului clienți și a calității mașinilor de închiriat. În ultima lună, 28% dintre utilizatori au ales Dollar pentru a-și închiria mașina în călătoria lor în Statele Unite.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Statele Unite?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe sucursale de închirieri din Statele Unite. Compania are 4.613 birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Los Angeles este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Los Angeles există 32 de centre Enterprise Rent-A-Car.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Statele Unite?

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Statele Unite, află că cel mai popular tip este SUV. Aproximativ 34% dintre utilizatori au ales SUV în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 72 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Statele Unite

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Statele Unite
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

22 €/zi

8 oct - 28 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

8 oct - 28 oct
Opel Astra
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

8 oct - 28 oct
Renault Mégane
Volkswagen Tiguan
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

8 oct - 28 oct
Volkswagen Tiguan
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

8 oct - 28 oct
Opel Insignia
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

8 oct - 28 oct
Dacia Duster
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

30 €/zi

11 oct - 25 oct
Volkswagen Polo
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

8 oct - 28 oct
Dacia Duster
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

11 oct - 25 oct
Volkswagen ID.3

Oferte la mașini de închiriat în Statele Unite găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Statele Unite

Mică

26 € - 78 €

Toate tipurile de mașini

42 € - 102 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Statele Unite este 53 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Statele Unite este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Statele Unite este 100 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Statele Unite este 69 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Statele Unite este 76 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Statele Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Statele Unite este 92 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 59 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Statele Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Statele Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

22 €/zi

8 oct - 28 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

8 oct - 28 oct
Opel Astra
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

8 oct - 28 oct
Renault Mégane

Registru agenții de închirieri auto din Statele Unite

Principalii furnizori de închirieri auto din Statele Unite

Enterprise Rent-A-Car

4613 sucursale

Hertz

2429 de sucursale

Avis

1488 de sucursale

Budget

1456 de sucursale

Easirent

430 de sucursale

Sunnycars

354 de sucursale

National

348 de sucursale

Thrifty

347 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Statele Unite.

Atracții în apropiere:

Disney World Main Gate West3539,4 km
New York Marriott Marquis3953,3 km
Hawaii Volcanoes National Park3969,7 km

Atracții în apropiere:

Disney World Main Gate West310,0 km
New York Marriott Marquis1761,3 km
Hawaii Volcanoes National Park7621,9 km

Atracții în apropiere:

New York Marriott Marquis21,8 km
Disney World Main Gate West1539,7 km
Hawaii Volcanoes National Park7908,4 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Statele Unite

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Statele Unite

Car rental in Statele Unite

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Statele Unite și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Statele Unite?

Dacă închiriezi o mașină în Statele Unite, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Cât de bune sunt drumurile în Statele Unite?

Conform datelor din 2019, Statele Unite a ocupat locul 14 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,7 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Statele Unite?

Cea mai ridicată concentrație de alcool în sânge cu care poți conduce legal o mașină în Statele Unite este 3,81 mg/l. Totuși, anumite orașe și regiuni din Statele Unite pot impune limite diferite; de aceea este important să verifici exact înainte de a călători. Reține că există sancțiuni mai severe pentru cei care beau și conduc neavând vârsta legală. În Statele Unite, trebuie să ai cel puțin 21 pentru a bea.

Cât costă benzina în Statele Unite?

În Statele Unite te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,05 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Statele Unite, atunci ia în considerare Kuweit. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,33 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,94 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Statele Unite?

Prețurile pentru mașini în Statele Unite sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Statele Unite?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 14.760 de operatori pentru mașini în Statele Unite..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Statele Unite?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Statele Unite. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Statele Unite?

Pentru a închiria o mașină în Statele Unite, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Statele Unite

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Statele Unite

Mașini de închiriat în orașele populare din Statele Unite

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Statele Unite

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Statele Unite

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Statele Unite

Caută mai multe închirieri auto în America de Nord

Caută oferte de închirieri auto în America de Nord

Începe să-ți planifici călătoria în Statele Unite


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Statele Unite?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Statele Unite, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Statele Unite?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Statele Unite. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Statele Unite cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Statele Unite în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Statele Unite, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Statele Unite pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Statele Unite, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Statele Unite.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Statele Unite cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Statele Unite cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Statele Unite

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.