Găsește zboruri ieftine către San Francisco

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 30/5
Ma 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către San Francisco

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către San Francisco, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

463 €

Cel mai bun preț dus-întors

613 €

Cel mai rapid zbor

19h 20m

Operat de

10 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în San Francisco din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 463 € (Bucureşti Henri Coandă - Internațional San Francisco).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în San Francisco din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 613 € (Bucureşti Henri Coandă - Internațional San Francisco).
Cel mai rapid zbor din România în San Francisco durează 19h 20m (Bucureşti Henri Coandă to Internațional San Francisco).
Zborurile în San Francisco sunt operate de 10 companii aeriene, printre care United Airlines, Air Canada și Lufthansa.

Informații despre tendințe și zboruri către San Francisco

Vezi informații despre zborul către San Francisco pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în San Francisco?

Dacă nu vrei să vizitezi San Francisco în octombrie, atunci at trebui să aștepți până în luna noiembrie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 644 €.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în San Francisco?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România către San Francisco este miercuri. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de miercuri pentru numai 731 €. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de sâmbătă, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către San Francisco, într-o zi de sâmbătă, este de 773 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în San Francisco?

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în San Francisco este dimineața. Zborurile din România în San Francisco în acest moment al zilei pot fi de numai 733 €. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de la prânz, când prețurile costă 785 €, în medie. Zborurile în San Francisco din România de la prânz sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

Cât timp durează zborul către San Francisco?

Timpul de zbor din România în San Francisco variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Internațional San Francisco (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 16h 10m. O altă rută populară din România în San Francisco este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Internațional San Francisco, care durează aproximativ 18h 15m. Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către San Francisco?

În general, pentru cei mai mulți călători, rezervarea zborului către San Francisco cu 60 zile înainte de plecare este cea mai ieftină opțiune - biletele costă în jur de 778 €. Nu uita că poți găsi zboruri ieftine către San Francisco și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România către San Francisco, la 720 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din San Francisco

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din San Francisco, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
San Francisco

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE San Francisco

Bucureşti (BUH) către San Jose (SJC)

De obicei, zborurile către San Francisco din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către San Jose, cu un preț mediu de 718 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SAN FRANCISCO DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂoctombrieCu 19% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către San Francisco costă în medie doar 635 € în octombrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SAN FRANCISCO DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiulieCu 28% mai scumpÎn iulie, un zbor către San Francisco din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 997 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SAN FRANCISCO DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie315% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către San Francisco din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către San Francisco

Cei care zboară spre San Francisco ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Oakland (la 19 km de centrul orașului San Francisco), Aeroportul Concord Buchanan Fld (la 38 km de centrul orașului San Francisco), Aeroportul Napa County (la 48 km de centrul orașului San Francisco), Aeroportul San Jose (la 64 km de centrul orașului San Francisco) sau Aeroportul Santa Rosa Sonoma County (la 87 km de centrul orașului San Francisco) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către San Francisco

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în San Francisco
Mai multe companii aeriene
23 oct.
OTP02:30Bucureşti Henri Coandă
42h 05m
3 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
2 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
26 oct.
OTP03:05Bucureşti Henri Coandă
41h 30m
3 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
2 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
23 oct.
OTP14:15Bucureşti Henri Coandă
30h 20m
2 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
2 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
23 oct.
OTP02:30Bucureşti Henri Coandă
42h 05m
3 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
3 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
24 oct.
OTP02:35Bucureşti Henri Coandă
42h 00m
3 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
2 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
26 oct.
OTP06:40Bucureşti Henri Coandă
37h 55m
3 escale
SFO20:35Internațional San Francisco
19 mar.
SFO13:40Internațional San Francisco
24h 15m
3 escale
OTP13:55Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în San Francisco

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în San Francisco, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Delta, Operator nedezvăluit și Turkish Airlines
Turkish Airlines
12 iun.
OTP17:40Bucureşti Henri Coandă
24h 10m
1 escală
SFO17:50Internațional San Francisco
Mai multe companii aeriene
12 iun.
OTP05:25Bucureşti Henri Coandă
38h 25m
2 escale
SFO19:50Internațional San Francisco
Operator nedezvăluit
4 oct.
OTP11:20Bucureşti Henri Coandă
33h 40m
1 escală
SFO21:00Internațional San Francisco

Care companie aeriană zboară către San Francisco?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către San Francisco

În medie, 10 zboruri Turkish Airlines săptămânale se îndreaptă către San Francisco. Cele mai multe pleacă din Istanbul cu destinația San Francisco, aceasta fiind cea mai populară rută Turkish Airlines în San Francisco. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul Turkish Airlines de plecare; cel mai ieftin zbor către San Francisco, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 531 €, cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. Turkish Airlines este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 7,6/10 din partea a 266 utilizatori.

O altă alegere populară pentru zborurile în San Francisco este KLM (7,6/10, din partea a 244 de evaluări). Cele mai multe zboruri KLM care aterizează în San Francisco decolează de pe New York City Internațional John F. Kennedy, dar există 28 de zboruri cu destinația San Francisco cu plecare din diverse puncte de pe tot globul, dar, între care, prețurile variază semnificativ. Cea mai bună ofertă KLM găsită pe momondo săptămâna aceasta a fost 623 € (Bucureşti Henri Coandă - San Francisco, dus-întors).


Rute populare către San Francisco

Cele mai frecvente căutări de zboruri către San Francisco, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către San Francisco
Cel mai rapid zbor16h 10m
Cel mai ieftin718 €
Zboruri din Cluj-Napoca către San Francisco
Cel mai rapid zbor18h 15m
Cel mai ieftin735 €

Începe să-ți planifici călătoria în San Francisco


De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi biletul de avion care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, momondo strânge o mulțime de rezultate din partea a diferite companii aeriene și agenți; tu poți folosi apoi recomandările și filtrele noastre pentru a găsi și rezerva zborul în San Francisco care te interesează.

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în San Francisco cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.