Mașini de închiriat Alamo în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
San Francisco, CA, Statele Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,8

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

8,3

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în San Francisco

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Alamo sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din San Francisco se simt în siguranță, Alamo a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Alamo te poți aștepta la prețuri medii de 41 € pe zi pentru închirierea unei mașini în San Francisco, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 34 € pe zi, oferite de Alamo în această perioadă a anului, în orașul San Francisco. 285 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Alamo în San Francisco, în luna iunie.

Da, Alamo are 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco, a cărei adresă este 780 North Mcdonnell Rd.

Da, Alamo oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din San Francisco. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Alamo, la una din sucursalele lor din San Francisco. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Alamo în San Francisco au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 44 €/zi și la unul minim de 34 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

780 North Mcdonnell Rd este cea mai populară sucursală a agenției Alamo dintre toate cele 4 locations pe care le are în San Francisco. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 82% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Alamo, au făcut-o din această sucursală în 780 North Mcdonnell Rd.


Mașini de închiriat de la alte agenții din San Francisco

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Alamo? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din San Francisco