Mașini de închiriat în Los Angeles, în California

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Los Angeles, în California? Caută aici!

Los Angeles, CA, Statele Unite
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Los Angeles, CA, Statele Unite
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Los Angeles

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Los Angeles

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Los Angeles?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Los Angeles se găsesc, în general, prin intermediul Sixt. Atunci când rezervi cu Sixt, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 24 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Los Angeles este de 41 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Los Angeles are cele mai multe locații?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Los Angeles, cu 32 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Los Angeles?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Hyundai Santa Fe în Los Angeles, deși închirierea RAM Pickup este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Hyundai Santa Fe, prețurile sunt în medie de 51 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Hyundai Santa Fe în Los Angeles pentru doar 32 € pe zi. RAM Pickup închirieri în. Los Angeles costă în medie 76 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 76 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Los Angeles, în California

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Los Angeles, în California.
Economy30 €/day
Compact30 €/day
Intermediar30 €/day
Full-size31 €/day
Dubiță39 €/day
Full-size SUV41 €/day
Premium34 €/day
De lux43 €/day
Decapotabilă45 €/day
Recomandarea furnizorului30 €/day
SUV intermediar32 €/day
Compact SUV33 €/day
SUV Standard35 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Los Angeles, în California găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Los Angeles

Mică

26 € - 78 €

Toate tipurile de mașini

42 € - 102 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 53 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Los Angeles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Los Angeles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 100 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Los Angeles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 69 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Los Angeles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 76 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Los Angeles, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Los Angeles, în Statele Unite este 92 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 59 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Los Angeles. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Los Angeles poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

30 €/zi

11 oct - 25 oct
Dacia Logan
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

11 oct - 25 oct
Volkswagen Golf

Registru agenții de închirieri auto din Los Angeles

Principalii furnizori de închirieri auto din Los Angeles, în California

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,4

Enterprise Rent-A-Car

32 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

7,3

Midway

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,5

Hertz

28 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,0

Avis

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

6,0

Thrifty

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,2

Budget

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,7

Dollar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,1

Valoare

5,8

Informații despre închirierea de mașini în Los Angeles

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Los Angeles

Tipuri populare de mașini

Standard, SUV, Convertible

Cea mai ieftină mașină de închiriat

45 €

Cel mai popular model

Hyundai Santa Fe
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Los Angeles au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Standard, SUV, Convertible.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Los Angeles este de 45 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 76 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Los Angeles a fost, în ultimele zile, Hyundai Santa Fe. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și RAM Pickup.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Los Angeles

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Los Angeles

Cum conduci cu o mașină închiriată în Los Angeles - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Los Angeles și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Los Angeles, California?

Fiecare companie de închirieri auto din Los Angeles are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Los Angeles sunt Enterprise Rent-A-Car, Fox și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Los Angeles, în luna octombrie?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Los Angeles în timpul lunii octombrie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii octombrie, Los Angeles are o temperatură medie de 17 °C și precipitații medii de 32 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Los Angeles te va costa, în medie 76 €/zi.

Care este limita de viteză în Los Angeles, California?

Atunci când conduci în interiorul orașului Los Angeles, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Los Angeles este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie BMW X3 în oferă spre închiriere mașini Los Angeles?

Cum este vremea în Los Angeles, CA în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Los Angeles în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 22 °C și la precipitații de 7 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Los Angeles asemănătoare cu cea din restul regiunii California?

Temperatura în California în timpul lunii septembrie este de obicei 20 °C cu precipitații preconizate de 4,9 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Los Angeles într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Los Angeles?

Prices for mașini in Los Angeles are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Los Angeles?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 198 de operatori pentru mașini în Los Angeles..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Los Angeles. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Los Angeles. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Los Angeles

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Los Angeles

Tipuri de mașini de închiriat populare în Los Angeles

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Los Angeles

Inchirieri auto în cartierele din Los Angeles

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Los Angeles? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în California

Caută oferte de închirieri auto în în California

Începe să-ți planifici călătoria în Los Angeles


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Los Angeles?

Rezervarea unei mașini în Los Angeles prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Los Angeles?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Los Angeles, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Los Angeles cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Los Angeles în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Los Angeles, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Los Angeles.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Los Angeles, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Los Angeles care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Los Angeles cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Los Angeles, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Los Angeles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.