Los Angeles Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Los Angeles? Caută aici!

Los Angeles, CA, USA
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Los Angeles, CA, USA
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Los Angeles Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Los Angeles
Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1516 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 1690 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 367 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 783 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 403 de review-uri

Scorul agenției: 6.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 724 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 326 de review-uri

Scorul agenției: 6.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 50 de review-uri


Distanța Los Angeles față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Los Angeles

Mașini de închiriat în Los Angeles

Până în acest moment al lunii Ianuarie, s-au realizat 37 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Los Angeles.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Los Angeles pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Los Angeles aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, Sixt și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Los Angeles. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Los Angeles are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Los Angeles este oferit, în general, de către Budget, care are 13 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 110 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Budget în Los Angeles este de 128 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Los Angeles?

Fiecare companie de închirieri auto din Los Angeles are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Los Angeles sunt Enterprise, Sixt și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Los Angeles, în luna Februarie?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Los Angeles în timpul lunii Februarie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii Februarie, Los Angeles are o temperatură medie de 16 °C și precipitații medii de 61 mm. Închirierea unei mașini Convertibil în Los Angeles te va costa, în medie 321 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Hertz în Los Angeles?

Hertz are 25 de locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 131 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Los Angeles?

Atunci când conduci în interiorul orașului Los Angeles, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Los Angeles este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Los Angeles, CA în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Los Angeles în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 14 °C și precipitații în jur de 82 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Los Angeles în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Los Angeles. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Los Angeles preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Fiesta, Ford Focus și Chevrolet Spark sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Los Angeles asemănătoare cu cea din restul regiunii California?

Temperatura în California în Ianuarie este, de obicei, 12 °C cu o cantitate de precipitații de 78,8 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Los Angeles pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Los Angeles

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Los Angeles

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Los Angeles
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Los Angeles
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Los Angeles