Mașini de închiriat în New York City, în New York

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în New York City, în New York? Caută aici!

New York City, NY, Statele Unite
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în New York City

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în New York City

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în New York City?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în New York City se găsesc, în general, prin intermediul Avis. Atunci când rezervi cu Avis, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 35 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în New York City este de 36 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din New York City are cele mai multe locații?

Hertz are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din New York City, cu 18 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în New York City?

Pentru un preț mediu de 101 €/zi (cu un minim începând de la 66 €/zi), mașinile Buick Encore de închiriat în New York City sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Ford Escape sunt o altă alegere frecventă în New York City, al un preț mediu de 105 €/zi și un minim de 62 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în New York City, în New York

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în New York City, în New York.
Economy41 €/day
Compact47 €/day
Intermediar42 €/day
Standard50 €/day
Full-size50 €/day
Dubiță121 €/day
Full-size SUV63 €/day
SUV intermediar43 €/day
Compact SUV45 €/day
Recomandarea furnizorului48 €/day
SUV Standard55 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în New York City, în New York găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în New York City

Mașini Mică

56 € - 119 €

Toate tipurile de mașini

65 € - 145 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în New York City, în Statele Unite este 81 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 56 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în New York City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în New York City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în New York City, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în New York City, în Statele Unite este 79 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în New York City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în New York City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în New York City, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în New York City, în Statele Unite este 91 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 70 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în New York City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în New York City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în New York City, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în New York City, în Statele Unite este 108 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 62 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în New York City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în New York City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în New York City, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în New York City, în Statele Unite este 58 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în New York City. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în New York City poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în New York City, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

41 €/zi

25 oct - 31 oct
Opel Corsa
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

47 €/zi

25 oct - 31 oct
Renault Mégane

Registru agenții de închirieri auto din New York City

Principalii furnizori de închirieri auto din New York City, în New York

Enterprise Rent-A-Car

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

8,0

Alamo

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

8,2

National

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,1

Preluare/Returnare

8,1

Valoare

7,6

Avis

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,7

Hertz

18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

6,7

Budget

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,4

Sixt

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,2

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,1

Informații despre închirierea de mașini în New York City

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în New York City

Cea mai populară agenție

Budget

Tipuri populare de mașini

SUV, Intermediate, Full-size

Cea mai ieftină mașină de închiriat

43 €

Cel mai popular model

Buick Encore
Cea mai populară companie de închirieri auto din New York City pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Budget. Alternative foarte bune sunt Dollar și Avis.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din New York City au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: SUV, Intermediate, Full-size.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în New York City este de 43 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 89 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în New York City a fost, în ultimele zile, Buick Encore. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Escape.

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din New York City.

Atracții în apropiere:

New York Marriott Marquis17,4 km

Atracții în apropiere:

New York Marriott Marquis9,7 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din New York City

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din New York City

Cum conduci cu o mașină închiriată în New York City - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în New York City și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în New York City, New York?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din New York City cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise Rent-A-Car și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în New York City, în luna octombrie?

Îți recomandăm ca, atunci când călătorești în New York City în timpul lunii octombrie, să închiriezi o mașină economică pentru a fi cât mai bine pregătit pentru condițiile climatice și de drum. O mașină economică răspunde bine atât la drumurile umede, cât și la cele uscate care acoperă New York City în timpul lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 9 °C, iar precipitațiile medii, 86 mm. Închirierea unei mașini Economy în New York City te va costa, în medie 36 €/zi.

Care este limita de viteză în New York City, New York?

Atunci când conduci în interiorul orașului New York City, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului New York City este 120 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie BMW 3 Series în oferă spre închiriere mașini New York City?

Cum este vremea în New York City, NY în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în New York City în luna septembrie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 94 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în New York City asemănătoare cu cea din restul regiunii New York?

Călătorii care plănuiesc să părăsească New York City pentru a face un roadtrip în New York sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 19 °C și la precipitații de 97 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în New York City?

Prețurile pentru mașini în New York City au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în New York City?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 127 de operatori pentru mașini în New York City.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în New York City?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv New York City. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în New York City?

Pentru a închiria o mașină în New York City, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în New York City


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în New York City?

Rezervarea unei mașini în New York City prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în New York City?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în New York City, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în New York City cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în New York City și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în New York City, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din New York City.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în New York City, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din New York City care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în New York City cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat New York City cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în New York City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.