Mașini de închiriat în Washington, D.C., Districtul Columbia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Washington, D.C., DC? Caută aici!

Washington, D.C., DC, Statele Unite
31 ian — 7 feb
Returnare în același loc
Washington, D.C., DC, Statele Unite
Lu 31/1
Amiază
Lu 7/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Washington, D.C. Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Washington, D.C., DC
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Valoare

8,6
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,4

Evaluare Generală

7,8

Valoare

7,4
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,2

Valoare

7,4
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,4

Valoare

7,0
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,8

Valoare

6,1
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,5

Evaluare Generală

5,7

Valoare

5,9
2 de sucursale
1 sucursală

Distanța Washington, D.C., DC față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl

Mașini de închiriat în Washington, D.C.

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Washington, D.C. pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Washington, D.C. au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Enterprise, Avis și Budget. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Washington, D.C., DC?

  Cele mai multe agenții de închirieri auto din Washington, D.C. oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise, Avis și Budget, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

 • Care este limita de viteză în Washington, D.C., DC?

  Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Washington, D.C., ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 40 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Washington, D.C., limita de viteză este de 120 km/h, iar pentru autostrăzile din Washington, D.C., limita este 120 km/h.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Washington, D.C.?

  Majoritatea utilizatorilor momondo aleg o mașină Hyundai Elantra atunci când închiriază în Washington, D.C., iar Ford Fiesta este a doua cea mai populară alegere (conform datelor noastre). Dacă te interesează să închiriezi o mașină Hyundai Elantra în Washington, D.C., prețurile sunt de 52 € pe zi, în medie, deși unii utilizatori au găsit oferte începând de la 9 €. Tot aici, mașinile Ford Fiesta de închiriat costă (în medie) 51 € pe zi, cele mai ieftine oferte fiind de 3 €.

 • Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Washington, D.C.?

  Dollar este cea mai populară companie de închirieri auto care dispune de mașini Audi A4 în Washington, D.C.. Costul închirierii unei astfel de mașini este de 64 €/zi (în medie).

 • Cum este vremea în Washington, D.C., DC în luna ianuarie?

  În luna ianuarie, în Washington, D.C. se înregistrează precipitații de 71 mm și o temperatură medie de 2 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Washington, D.C. pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  În mod normal, vremea în Washington, D.C. în luna ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Washington, D.C.. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Washington, D.C. preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Fiesta, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Washington, D.C. asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Columbia?

  Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Washington, D.C., în luna ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Columbia are, în general, o temperatură de 2 °C și caz precipitații de 71 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Washington, D.C.