Mașini de închiriat Budget în San Francisco

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în San Francisco

San Francisco, CA, Statele Unite
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
San Francisco, CA, Statele Unite
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Francisco în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din San Francisco, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în San Francisco

Budget și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din San Francisco pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Budget are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini de la Budget în San Francisco, în luna iunie, te va costa, în medie, 162 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 135 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Budget timp de o săptămână în iunie, în San Francisco, așteaptă-te la un preț de aproximativ 1.133 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Da, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco, a cărei adresă este 780 Mcdonnell Road.

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în San Francisco. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în San Francisco, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip SUV, oferit de Budget. Atunci când închirieri mașini tip SUV în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 163 € pe zi și la unul minim de 160 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Budget, dar SUV este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Budget deține 6 sucursale de închirieri auto în San Francisco. Cea aflată la adresa 780 Mcdonnell Road este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 58% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Budget în San Francisco, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în California, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alte orașe din California, precum Los Angeles și San Diego

Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din San Francisco

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din San Francisco