Mașini de închiriat în Playa de las Américas, în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Playa de las Américas, în Insulele Canare? Caută aici!

Playa de las Américas, Tenerife, Spania
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Playa de las Américas, în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Playa de las Américas

Mașini Mică

4 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

4 € - 43 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Playa de las Américas, în Spania este 13 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin decât media în Playa de las Américas. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Playa de las Américas poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Playa de las Américas

Principalii furnizori de închirieri auto din Playa de las Américas, în Insulele Canare
14 sucursale
13 sucursale
5 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Playa de las Américas

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Playa de las Américas

Cea mai ieftină mașină de închiriat

28 €

Cel mai popular model

Ford Ka
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Playa de las Américas este de 28 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 28 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Playa de las Américas a fost, în ultimele zile, Ford Ka. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai i10.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Playa de las Américas

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Playa de las Américas

Cum conduci cu o mașină închiriată în Playa de las Américas - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Playa de las Américas și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Prețurile medii oferite de Canarias sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 28 €/zi pentru închirierea unei mașini în Playa de las Américas). Cel mai mic preț găsit la cele 14 locații ale lor din Playa de las Américas a fost de 28 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Playa de las Américas este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Playa de las Américas sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Playa de las Américas, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Playa de las Américas pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Insulele Canare în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 23 °C cu precipitații de 1,3 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Playa de las Américas

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Playa de las Américas

Începe să-ți planifici călătoria în Playa de las Américas


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Playa de las Américas, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Playa de las Américas o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Playa de las Américas sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Playa de las Américas.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Playa de las Américas.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Playa de las Américas afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.