Mașini de închiriat Sunnycars în Playa de las Américas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Playa de las Américas

Playa de las Américas, Tenerife, Spania
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Playa de las Américas în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Playa de las Américas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Playa de las Américas

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur?

Da. Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur, care se află la Reina Sofia Aeropuerto Sur, Granadilla de Abona și return: Urbanizacion Poligono Ind. Aeropuerto 4.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Playa de las Américas?

sunt 9 sucursalele de închiriere de mașini în Playa de las Américas ale Sunnycars. Cea aflată la adresa Avda. Rafael Puig Lluvisa și în Playa de las Américas este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Playa de las Américas, au ales sucursala din Avda. Rafael Puig Lluvisa.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Playa de las Américas?

Prices for mașini in Playa de las Américas are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Playa de las Américas?

39 de operatori pentru mașini în Playa de las Américas există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Playa de las Américas?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Playa de las Américas. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Playa de las Américas?

Atunci când închiriezi o mașină în Playa de las Américas, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Insulele Canare, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Insulele Canare, precum Sunnycars în Santa Cruz de Tenerife, Sunnycars în Arrecife și Sunnycars în Puerto del Rosario

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Playa de las Américas

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.