Mașini de închiriat Sunnycars în Playa de las Américas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Playa de las Américas

Playa de las Américas, Tenerife, Spania
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Playa de las Américas în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Playa de las Américas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
13 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Playa de las Américas

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Playa de las Américas se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Playa de las Américas. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur, care se află la Reina Sofia Aeropuerto Sur, Granadilla de Abona și return: Urbanizacion Poligono Ind. Aeropuerto 4.

Sunnycars deține 13 sucursale de închirieri auto în Playa de las Américas. Cea aflată la adresa Avda. Rafael Puig Lluvisa este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 60% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Playa de las Américas, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în Insulele Canare, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Insulele Canare, precum Santa Cruz de Tenerife, Arrecife și Puerto del Rosario

Mașini de închiriat de la alte agenții din Playa de las Américas

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sunnycars? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Playa de las Américas