Găsește bilete de avion ieftine spre Pisa

vin. 27/3
vin. 3/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Pisa

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Pisa, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
În acest moment nu există informații pentru ruta selectată; alege un alt aeroport de plecare.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Pisa?

Pisa este un oraș cu apoximativ 90.000 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de vărsare a râului Arno în Mediterană. Orașul este capitala provinciei cu același nume, găzduind cel mai mare aeroport din regiune, Aeroportul Galileo Galilei precum și trei instituții universitare recunoscute în întreaga Italie.

Din punct de vedere istoric, Pisa a reprezentat un important centru de comerț și a fost una dintre cele patru Republici Marine ale Italiei împreună cu Genova, Amalfi și Venetia.

Perioada oportună pentru a vizita acest oraș este întreg sezonul estival, începând din luna mai și continuând până în septembrie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Pisa?

Raportându-ne la majoritatea locurilor de plecare, cea mai bună lună pentru a zbura către Pisa este februarie; deși atunci ai cele mai mari șanse să găsești o super ofertă, există și alte momente ale anului care oferă prețuri grozave.

Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborul către Pisa?

În general, cei mai mulți călători au constatat că cel mai ieftin moment pentru a rezerva un zbor către Pisa este cu 59 zile în avans.

Care este cea mai ieftină zi pentru a te urca în avionul cu destinația Pisa?

Din majoritatea locațiilor, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Pisa este luni. Cei mai mulți utilizatori au observat că plecarea într-o zi de miercuri a fost cea mai scumpă.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Pisa?

În medie, poți găsi cele mai bune oferte la biletele de avion către Pisa, încercând să rezervi zborul de plecare într-o zi de dimineața.

Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Principalul Aeroport Internaţional al Toscanei, Galileo Galilei, se află la doar 3 km sud de Pisa. Trenurile reprezintă o varianta foarte bună pentru transportul către oraș. Ele pornesc de la aeroport și vă vor duce în gara centrală în 5 minute (1 EUR). Ajuns in oraș, autobuzele nr. 1, 3 şi 11 sunt la dispoziția ta, ușurandu-ți sejurul. Ele rulează direct de la gara principală la Campo dei Miracoli.

Ce companii aeriene zboară spre Pisa?

Wizz Air – București. EasyJet, Blue Air și Ryan Air oferă zboruri low cost atât din Timișoara, cât și București, cu o escală. Din alte orașe puteți ajunge, de asemenea, cu zboruri cu escale.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Pisa?

Pisa este un oraș cu apoximativ 90.000 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de vărsare a râului Arno în Mediterană. Orașul este capitala provinciei cu același nume, găzduind cel mai mare aeroport din regiune, Aeroportul Galileo Galilei precum și trei instituții universitare recunoscute în întreaga Italie. Din punct de vedere istoric, Pisa a reprezentat un important centru de comerț și a fost una dintre cele patru Republici Marine ale Italiei împreună cu Genova, Amalfi și Venetia. Perioada oportună pentru a vizita acest oraș este întreg sezonul estival, începând din luna mai și continuând până în septembrie.


Ce companii aeriene zboară spre Pisa?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Pisa

Wizz Air – București.

EasyJet, Blue Air și Ryan Air oferă zboruri low cost atât din Timișoara, cât și București, cu o escală.

Din alte orașe puteți ajunge, de asemenea, cu zboruri cu escale.


Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Pisa și distanța față de centrul orașului

Principalul Aeroport Internaţional al Toscanei, Galileo Galilei, se află la doar 3 km sud de Pisa.

Trenurile reprezintă o varianta foarte bună pentru transportul către oraș. Ele pornesc de la aeroport și vă vor duce în gara centrală în 5 minute (1 EUR).

Ajuns in oraș, autobuzele nr. 1, 3 şi 11 sunt la dispoziția ta, ușurandu-ți sejurul. Ele rulează direct de la gara principală la Campo dei Miracoli.


Zboruri către Pisa

Cele mai căutate zboruri către Pisa împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucharest către Pisa
Cel mai rapid zbor
26h 55m
Ieftin
508€

Începe să-ți planifici călătoria în Pisa


Obiective Turistice:

Când spui Pisa, spui automat și “Turnul Înclinat. Turnul este un magnet turistic de prim ordin și probabil 90% dintre turiștii care iau cu asalt vechiul oraș vin pentru turn.

Domul din Pisa reprezintă de asemenea un important obiectiv turistic, iar Catedrala Santa Maria Assunta este cel mai semnificativ exemplu de artă romanică din Pisa.

Piața Cavalerilor, centrul politic medieval este astăzi a doua piață a orașului.

Dacă ești pasionat de istorie sau, pur și simplu, vrei să îți îmbogățești cultura generală, te vei bucura din plin de vacanța ta în această regiune-tezaur!