Descoperă zboruri ieftine către Pisa de la 23 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Pisa

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Pisa, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

23 €

Cel mai bun preț dus-întors

62 €

Cel mai rapid zbor

2h 15m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Pisa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 23 € (Bucureşti Henri Coandă - Pisa Gal Galilei).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Pisa din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 62 € (Bucureşti Henri Coandă - Pisa Gal Galilei).
Cel mai rapid zbor din România în Pisa durează 2h 15m (Bucureşti Henri Coandă to Pisa Gal Galilei).
Zborurile în Pisa sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Ryanair și Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Pisa

Vezi informații despre zborul către Pisa pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Pisa?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Pisa din România este noiembrie. Zborurile, care costă în jur de 39 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu vrei să vizitezi Pisa în noiembrie, atunci at trebui să aștepți până în luna mai pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 41 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Pisa?

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Pisa, cu 30 €/persoană (care este cu 64% mai ieftin decât prețul mediu către Pisa). Pentru a găsi cel mai mic preț către Pisa din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Pisa?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Pisa este Vineri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 65 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de luni, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Pisa, într-o zi de luni, este de 146 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Pisa?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Pisa este seara. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Pisa seara la numai 66 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Dimineața există cea mai mare cerere de zboruri către Pisa, așa că prețurile costă în jur de 116 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Pisa?

Timpul de zbor din România în Pisa variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Bologna Guglielmo Marconi (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 2h 09m. O altă rută populară din România în Pisa este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Bologna Guglielmo Marconi, care durează aproximativ 1h 55m. Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Pisa?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 60 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 62 €. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Pisa la numai 52 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Pisa

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Pisa, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Pisa

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Pisa

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Pisa (PSA)

De obicei, zborurile către Pisa din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Pisa Gal Galilei, cu un preț mediu de 51 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 40% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Pisa costă în medie doar 31 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 105% mai scumpÎn August, un zbor către Pisa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 106 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PISA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrie378% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Pisa din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Pisa

Pisa este un oraș cu apoximativ 90.000 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de vărsare a râului Arno în Mediterană. Orașul este capitala provinciei cu același nume, găzduind cel mai mare aeroport din regiune, Aeroportul Galileo Galilei precum și trei instituții universitare recunoscute în întreaga Italie.

Din punct de vedere istoric, Pisa a reprezentat un important centru de comerț și a fost una dintre cele patru Republici Marine ale Italiei împreună cu Genova, Amalfi și Venetia.

Perioada oportună pentru a vizita acest oraș este întreg sezonul estival, începând din luna mai și continuând până în septembrie.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Pisa?

Aeroportul Florenţa Peretola, Aeroportul Campo nell'Elba Marina Di Campo, Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi, Aeroportul Parma sau Aeroportul Genova Cristoforo Colombo pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Pisa.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Pisa?

Aeroportul Florenţa Peretola are un preț mediu de 69 € de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Pisa. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Pisa Gal Galilei?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Pisa Gal Galilei au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Pisa Gal Galilei?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 5 operatori pentru zboruri în Aeroportul Pisa Gal Galilei.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Pisa Gal Galilei?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Pisa Gal Galilei.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Pisa Gal Galilei?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Pisa Gal Galilei pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Pisa Gal Galilei. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Pisa

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Pisa
Ryanair
3 nov.
OTP17:00Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA00:15Pisa Gal Galilei
6 nov.
PSA12:35Pisa Gal Galilei
2h 10m
OTP14:45Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
17 oct.
OTP08:10Bucureşti Henri Coandă
2h 25m
PSA16:35Pisa Gal Galilei
21 oct.
PSA07:30Pisa Gal Galilei
2h 10m
OTP09:40Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
19 oct.
OTP17:20Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA01:35Pisa Gal Galilei
24 oct.
PSA10:10Pisa Gal Galilei
20h 15m
2 escale
OTP06:25Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
10 nov.
OTP02:10Bucureşti Henri Coandă
9h 15m
1 escală
PSA17:25Pisa Gal Galilei
12 nov.
PSA05:50Pisa Gal Galilei
2h 10m
OTP08:00Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
17 oct.
OTP08:10Bucureşti Henri Coandă
2h 25m
PSA16:35Pisa Gal Galilei
19 oct.
PSA13:45Pisa Gal Galilei
2h 10m
OTP15:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
19 oct.
OTP17:20Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA01:35Pisa Gal Galilei
24 oct.
PSA10:10Pisa Gal Galilei
20h 15m
2 escale
OTP06:25Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Pisa

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Pisa, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air Malta
Ryanair
3 dec.
OTP09:25Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA17:40Pisa Gal Galilei
Ryanair
10 nov.
OTP16:00Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA00:15Pisa Gal Galilei
Ryanair
11 dec.
OTP16:15Bucureşti Henri Coandă
2h 15m
PSA00:30Pisa Gal Galilei

Alte clase de cabină pentru zborurile către Pisa

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Pisa

Care companie aeriană zboară către Pisa?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Pisa

Ce companii aeriene zboară în Pisa?

Zboruri Wizz Air în Pisa

Wizz Air zboară în Pisa aproximativ de 3 de ori pe săptămână. Ofertele de preț depind de destinație, dar s-au găsit prețuri pentru Wizz Air începând de la 24 € cu plecare din Bucureşti Henri Coandă în Pisa. Wizz Air a fost notat cu 7,1/10 în evaluările primite pe momondo.

Zboruri Ryanair în Pisa

30 € este cea mai bună oferă Ryanair pentru o călătorie dus-întors cu destinația Pisa, găsită pe momondo în ultimele zile. Oferta se referă la un zbor cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. În majoritatea săptămânilor, Ryanair operează 6 zboruri către Pisa, cu prețuri variind în funcție de disponibilitate. 1.680 de utilizatori momondo au evaluat Ryanair, cu o notă medie de 6,9 din 10.


Rute populare către Pisa

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Pisa, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Pisa
Cel mai rapid zbor2h 15m
Cel mai ieftin35 €

Începe să-ți planifici călătoria în Pisa


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Pisa

Când spui Pisa, spui automat și “Turnul Înclinat”. Turnul este un magnet turistic de prim ordin și probabil 90% dintre turiștii care iau cu asalt vechiul oraș vin pentru turn.

Domul din Pisa reprezintă de asemenea un important obiectiv turistic, iar Catedrala Santa Maria Assunta este cel mai semnificativ exemplu de artă romanică din Pisa.

Piața Cavalerilor, centrul politic medieval este astăzi a doua piață a orașului.

Dacă ești pasionat de istorie sau, pur și simplu, vrei să îți îmbogățești cultura generală, te vei bucura din plin de vacanța ta în această regiune-tezaur!


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Pisa?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Pisa. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Pisa, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Pisa cu rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile în Pisa de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de diverse politici, inclusiv politici referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Pisa?

momondo pune la dispoziție o serie de filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor în Pisa. Filtrează rezultatele în funcție de preț, companie aeriană, aeroport, clasa cabinei, tip de avion, formă de plată, escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Pisa chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da, momondo pune la dispoziție alerte de preț pentru zborurile în Pisa. După realizarea unei căutări pe această pagină ar trebui să îți apară opțiunea de configurare a alertei, pentru care trebuie doar să ne lași adresa ta de e-mail. momondo îți va trimite apoi instant alerte când prețul se modifică.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Pisa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.