Mașini de închiriat BUCHBINDER în Nürnberg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Nürnberg

Nürnberg, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nürnberg în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Nürnberg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Nürnberg

BUCHBINDER vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Nürnberg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Nürnberg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Momentan, BUCHBINDER are 1 sucursală în Aeroportul Nürnberg:
Flughafenstrasse 100 Arrivalhall.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Nürnberg, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de BUCHBINDER . Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 38 € pe zi și la unul minim de 38 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la BUCHBINDER , dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Äußere Bayreuther Str. 83 este cea mai populară sucursală a agenției BUCHBINDER dintre toate cele 7 locations pe care le are în Nürnberg. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 47% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu BUCHBINDER , au făcut-o din această sucursală în Äußere Bayreuther Str. 83.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la BUCHBINDER

Închiriază o mașină de la BUCHBINDER în alte orașe din Bavaria, precum Munchen și Augsburg