Mașini de închiriat BUCHBINDER în Nürnberg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Nürnberg

Nürnberg, Germania
8 oct — 15 oct
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Du 8/10
Amiază
Du 15/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nürnberg în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Nürnberg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

BUCHBINDER

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Nürnberg

Are BUCHBINDER o sucursală în Aeroportul Nürnberg?

Nu, BUCHBINDER nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Nürnberg. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la BUCHBINDER în Nürnberg, în luna noiembrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Nürnberg, în luna noiembrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Break, oferit de BUCHBINDER . Atunci când închirieri mașini de tipul Break în noiembrie, te poți aștepta la un preț mediu de 147 € pe zi și la unul minim de 146 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la BUCHBINDER , dar Break este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are BUCHBINDER în Nürnberg?

Edisonstr. 23 este cea mai populară sucursală a agenției BUCHBINDER dintre 7 sucursale pe care le are în Nürnberg. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 47% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu BUCHBINDER , au făcut-o din această sucursală în Edisonstr. 23.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Nürnberg?

Prețurile pentru mașini în Nürnberg sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Nürnberg?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 73 de operatori pentru mașini în Nürnberg.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Nürnberg?

În diferite țări, inclusiv în Nürnberg, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Nürnberg?

Pentru a închiria o mașină în Nürnberg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la BUCHBINDER

Închiriază o mașină de la BUCHBINDER în alte orașe din Bavaria, precum BUCHBINDER în Munchen, BUCHBINDER în Augsburg și BUCHBINDER în Regensburg

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Nürnberg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo