Descoperă zboruri ieftine către Nürnberg de la 78 €.

1 adult
De unde?
În?
Lu 4/12
Lu 11/12

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Nürnberg

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Nürnberg, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

78 €

Cel mai bun preț dus-întors

298 €

Cel mai rapid zbor

5h 40m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Nürnberg din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 78 € (Iaşi - Nürnberg).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Nürnberg din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 298 € (Iaşi - Nürnberg).
Cel mai rapid zbor din România în Nürnberg durează 5h 40m (Iaşi to Nürnberg).
Zborurile în Nürnberg sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Nürnberg

Vezi informații despre zborul către Nürnberg pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Nürnberg?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Nürnberg din România este ianuarie. Zborurile, care costă în jur de 111 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în Nürnberg în timpul lunii ianuarie, află că noiembrie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 114 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Nürnberg?

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Nürnberg, cu 45 €/persoană (care este cu 82% mai ieftin decât prețul mediu către Nürnberg). Pentru a găsi cel mai mic preț către Nürnberg din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Nürnberg?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Nürnberg este joi. Călătorii care aleg să plece din Nürnberg într-o zi de joi pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 154 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 206 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Nürnberg?

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Nürnberg sunt, de obicei, cele cu plecare la prânz. Utilizatorii noștri au găsit zboruri către Nürnberg la prânz pentru numai 154 €. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de seara, când prețurile costă 196 €, în medie. Zborurile în Nürnberg din România de seara sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Nürnberg?

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 58 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Nürnberg. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 156 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Nürnberg. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 62 € în ultimele 72 de ore.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nürnberg

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Nürnberg, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Nürnberg

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Nürnberg

Bucureşti (BUH) către Nürnberg (NUE)

De obicei, zborurile către Nürnberg din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Nürnberg, cu un preț mediu de 156 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NÜRNBERG DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrieCu 62% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Nürnberg costă în medie doar 60 € în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NÜRNBERG DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiunieCu 64% mai scumpÎn iunie, un zbor către Nürnberg din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 256 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE NÜRNBERG DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie318% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Nürnberg din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Nürnberg

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Nürnberg?

Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen, Aeroportul Franz J Strauss Munchen, Aeroportul Oberpfaffenhofen sau Aeroportul Stuttgart Echterdingen pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Nürnberg.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Nürnberg?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Nürnberg este Aeroportul Stuttgart Echterdingen (cu o medie a prețului de 192 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Nürnberg?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Nürnberg sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Nürnberg?

Numărul de operatori disponibili pentru zboruri în Aeroportul Nürnberg este de 7 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Nürnberg?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții, inclusiv reguli privind durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul în Aeroportul Nürnberg.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Nürnberg?

Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Nürnberg pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Nürnberg); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Nürnberg

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Nürnberg
Mai multe companii aeriene
11 dec.
IAS05:25Iaşi
9h 40m
1 escală
NUE14:05Nürnberg
14 dec.
NUE20:45Nürnberg
11h 15m
1 escală
IAS09:00Iaşi
Mai multe companii aeriene
11 dec.
IAS05:25Iaşi
9h 40m
1 escală
NUE14:05Nürnberg
14 dec.
NUE20:45Nürnberg
25h 25m
2 escale
IAS23:10Iaşi
Mai multe companii aeriene
11 dec.
IAS19:50Iaşi
19h 10m
2 escale
NUE14:00Nürnberg
14 dec.
NUE20:45Nürnberg
25h 25m
2 escale
IAS23:10Iaşi
Mai multe companii aeriene
18 dec.
IAS05:25Iaşi
9h 40m
1 escală
NUE14:05Nürnberg
21 dec.
NUE06:45Nürnberg
17h 05m
2 escale
IAS00:50Iaşi
Mai multe companii aeriene
11 dec.
IAS05:25Iaşi
15h 20m
2 escale
NUE19:45Nürnberg
14 dec.
NUE06:15Nürnberg
14h 15m
3 escale
IAS21:30Iaşi
Mai multe companii aeriene
18 dec.
IAS05:25Iaşi
9h 40m
1 escală
NUE14:05Nürnberg
20 dec.
NUE01:30Nürnberg
21h 00m
2 escale
IAS23:30Iaşi

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Nürnberg

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Nürnberg, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Mai multe companii aeriene
16 dec.
IAS05:00Iaşi
29h 30m
2 escale
NUE09:30Nürnberg
Mai multe companii aeriene
19 dec.
IAS15:30Iaşi
21h 40m
2 escale
NUE12:10Nürnberg
Mai multe companii aeriene
15 dec.
IAS05:00Iaşi
20h 40m
3 escale
NUE00:40Nürnberg

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Nürnberg?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Nürnberg. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Nürnberg, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Nürnberg cu rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri în Nürnberg pe momondo pot fi filtrate pentru a ți se afișa doar cele cu politici flexibile de rezervare.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Nürnberg?

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Nürnberg, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Nürnberg chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Dacă pentru moment nu ești pregătit să rezervi un zbor în Nürnberg, folosește-te de informația noastră de mai sus pentru a citi sfaturi și pentru a configura o alertă de preț; în felul acesta, momondo va urmări prețurile zborurilor în Nürnberg și te va anunța când se schimbă.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Nürnberg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.