Mașini de închiriat Europcar în Nürnberg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Nürnberg

Nürnberg, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nürnberg în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Nürnberg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Nürnberg

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Nürnberg se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Nürnberg. Vei găsi agenția Europcar la adresa Flughafenstrasse 100.

Da, în Nürnberg, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Nürnberg, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 57 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 57 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Europcar are 5 sucursale în Nürnberg. Aeussere Bayreuther Strasse 83 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 44% dintre cei care au rezervat o mașină în Nürnberg de la Europcar, pe momondo, au mers la: Aeussere Bayreuther Strasse 83.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Bavaria, precum Munchen și Augsburg

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania