Mașini de închiriat Global Rent A Car în Nürnberg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Nürnberg

Nürnberg, Germania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nürnberg în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Nürnberg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Nürnberg

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Nürnberg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Nürnberg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Nürnberg, care se află la Flughafenstrasse 100 Arrivalhall.

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției Global Rent A Car în Nürnberg, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 86 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 86 € pe zi.

Global Rent A Car are 7 sucursale în Nürnberg. Äußere Bayreuther Str. 83 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 52% dintre cei care au rezervat o mașină în Nürnberg de la Global Rent A Car, pe momondo, au mers la: Äußere Bayreuther Str. 83.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Global Rent A Car

Închiriază o mașină de la Global Rent A Car în alte orașe din Bavaria, precum Munchen și Augsburg

Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Berlin și Köln