Mașini de închiriat Autounion Car Rental în Chania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autounion Car Rental în Chania

Chania, Chania, Grecia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Chania, Chania, Grecia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Chania în Autounion Car Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autounion Car Rental din Chania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autounion Car Rental în Chania

Autounion Car Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Chania se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Chania. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Autounion Car Rental în Aeroportul Chania Souda (Chania Airport 500m From The Arrival Hall).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Chania, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Autounion Car Rental din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 18 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 18 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Chania

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Autounion Car Rental? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Chania