Mașini de închiriat AbbyCar Car Rentals în Chania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu AbbyCar Car Rentals în Chania

Chania, Chania, Grecia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Chania, Chania, Grecia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Chania în AbbyCar Car Rentals

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto AbbyCar Car Rentals din Chania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu AbbyCar Car Rentals în Chania

AbbyCar Car Rentals vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Chania se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Chania. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la AbbyCar Car Rentals în Chania, în luna iunie, te va costa, în medie, 38 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 26 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu AbbyCar Car Rentals timp de o săptămână în iunie, în Chania, așteaptă-te la un preț de aproximativ 264 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Momentan, AbbyCar Car Rentals are 1 sucursală în Aeroportul Chania Souda:
Chania Airport.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la AbbyCar Car Rentals în Chania, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 13 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 7 € pe zi.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de AbbyCar Car Rentals în Chania este Economy, cu un preț mediu pe zi de 13 €. Acesta este cu 21% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de AbbyCar Car Rentals, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 60% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Chania, cu AbbyCar Car Rentals, au ales Economy, de multe ori datorită costului redus.

AbbyCar Car Rentals are în Chania 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Chania Airport. 100% dintre cei care au închiriat o mașină de la AbbyCar Car Rentals în Chania în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Chania

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la AbbyCar Car Rentals? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Chania