Mașini de închiriat Autocandia în Chania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autocandia în Chania

Chania, Chania, Grecia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Chania, Chania, Grecia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Chania în Autocandia

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autocandia din Chania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autocandia în Chania

Autocandia vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Chania se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Chania. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini în Chania de la Autocandia în luna iunie va costa, în medie, 37 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 28 € pe zi, cu agenția Autocandia, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Chania pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Autocandia este de 259 €.

Da, Autocandia are 1 sucursală în Aeroportul Chania Souda, a cărei adresă este Crete Chania.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Chania, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Autocandia din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 46 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 16 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de Autocandia în Chania este Economy, cu un preț mediu pe zi de 46 €. Acesta este cu 32% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de Autocandia, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 50% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Chania, cu Autocandia, au ales Economy, de multe ori datorită costului redus.

Autocandia are în Chania 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Crete Chania. 98% dintre cei care au închiriat o mașină de la Autocandia în Chania în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Chania

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Autocandia? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Chania