Mașini de închiriat Ecovia în Bologna

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Ecovia în Bologna

Bologna, Bologna, Italia
12 dec — 19 dec
Bologna, Bologna, Italia
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Ecovia în Bologna, Emilia Romagna

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

8 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 126 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Ecovia în Bologna, Emilia Romagna este noiembrie, când prețul mediu este de 8 € pe zi. Acesta este un preț cu 74% mai ieftin decât media anuală de 31 €, percepută de Ecovia pentru o mașină Mică în Bologna. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bologna în Ecovia

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Ecovia din Bologna, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Ecovia

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Ecovia în Bologna

Are Ecovia o sucursală în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi?

Ecovia are 1 sucursală în Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Vei găsi agenția Ecovia la adresa Bologna Airport.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Ecovia în Bologna, în luna ianuarie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Bologna, în luna ianuarie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Ecovia. Atunci când închirieri mașini de tipul Intermediar în ianuarie, te poți aștepta la un preț mediu de 61 € pe zi și la unul minim de 57 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Ecovia, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Ecovia în Bologna?

Ecovia operează momentan în 5 sucursale din Bologna. Cea mai populară sucursală din Bologna pe care Ecovia o are se află la adresa: Bologna Airport. În ultimele 12 luni, 88% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Ecovia în Bologna, și-au închiriat mașina din sucursala Bologna Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bologna?

Prices for mașini in Bologna refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bologna?

112 operatori pentru mașini în Bologna există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bologna?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bologna. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bologna?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Bologna. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bologna

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.