Mașini de închiriat Ecovia în Bologna

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Ecovia în Bologna

Bologna, Bologna, Italia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Bologna, Bologna, Italia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Ecovia în Bologna, Emilia Romagna

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

7 € - 101 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 239 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Ecovia în Bologna, Emilia Romagna este noiembrie, când prețul mediu este de 7 € pe zi. Acesta este un preț cu 80% mai ieftin decât media anuală de 35 €, percepută de Ecovia pentru o mașină Mică în Bologna. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bologna în Ecovia

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Ecovia din Bologna, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Ecovia în Bologna

Ecovia vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bologna se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bologna. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

În iunie, pentru închirierea unei mașini de la Ecovia în Bologna, te poți aștepta la un preț mediu de 67 € pe zi. Cel mai ieftin preț găsit de utilizatorii noștri pentru o mașină de închiriat cu Ecovia în Bologna a fost de 38 € pe zi. Dacă ai nevoie de o mașină pentru mai mult de câteva zile, atunci, închirierea uneia timp de o săptămână cu Ecovia în luna iunie, te va costa, în medie, 471 €. Reține că aceste oferte se bazează pe prețurile de anul trecut, dar este foarte probabil să găsești prețuri similare în funcție de momentul în care faci rezervarea și de tipul de mașină pe care îl preferi.

Ecovia are 1 sucursală în Bologna Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Vei găsi agenția Ecovia la adresa Bologna Airport.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Bologna, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Ecovia. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 100 € pe zi și la unul minim de 55 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Ecovia, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Ecovia operează momentan în 5 sucursale în Bologna. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Bologna Airport. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Ecovia în Bologna, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la Ecovia în alte orașe din Italia


Mașini de închiriat de la alte agenții din Bologna

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Ecovia? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bologna