Mașini de închiriat în Charleroi, în Hainaut

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Charleroi, în Hainaut? Caută aici!

Charleroi, Belgia
6 dec — 13 dec
Charleroi, Belgia
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Charleroi

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Charleroi

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Charleroi?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Charleroi se găsesc, în general, prin intermediul Thrifty. Atunci când rezervi cu Thrifty, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 30 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Charleroi este de 37 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Charleroi?

Închirierea unei mașini Opel Corsa în Charleroi este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Renault Clio. S-au găsit oferte la Opel Corsa (cu închierere din Charleroi) pentru 48 € pe zi (în medie) și cu un minim de 32 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Renault Clio in Charleroi costă, în medie, 50 €, deși au fost găsite prețuri de numai 34 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Charleroi, în Hainaut

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Charleroi, în Hainaut.
Economy30 €/day
Compact32 €/day
Intermediar39 €/day
Mini32 €/day
Recomandarea furnizorului27 €/day
Familiar compact40 €/day
Compact SUV41 €/day
SUV intermediar53 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Charleroi, în Hainaut găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Charleroi

Mică cars

36 € - 79 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 115 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Charleroi, în Belgia este 50 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Charleroi. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Charleroi poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Charleroi, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Charleroi, în Belgia este 69 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Charleroi. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Charleroi poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Charleroi, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Charleroi, în Belgia este 76 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 8% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 11% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Charleroi. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Charleroi poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

30 €/zi

13 dec - 27 dec
Toyota Yaris
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

32 €/zi

13 dec - 27 dec
Volkswagen ID.3
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

32 €/zi

13 dec - 27 dec
Chevrolet Aveo Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Charleroi

Principalii furnizori de închirieri auto din Charleroi, în Hainaut

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

6,5

Thrifty

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Budget

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

5,8

Sunnycars

3 sucursale

keddy by Europcar

2 sucursale

Dollar

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Charleroi

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Charleroi

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

32 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Charleroi au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Charleroi este de 32 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 45 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Charleroi a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Renault Clio.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Charleroi

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Charleroi

Cum conduci cu o mașină închiriată în Charleroi - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Charleroi și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Charleroi, Belgia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Charleroi cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, Europcar și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Charleroi, Belgia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Charleroi, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Charleroi, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Charleroi, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Charleroi, Belgia în luna noiembrie?

În luna noiembrie, în Charleroi se înregistrează precipitații de 60 mm și o temperatură medie de 6 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Charleroi pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Charleroi asemănătoare cu cea din restul regiunii Hainaut?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Charleroi, în luna noiembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Hainaut are, în general, o temperatură de 6 °C și caz precipitații de 60 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Charleroi?

Prices for mașini in Charleroi refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Charleroi?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 15 operatori pentru mașini în Charleroi.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Charleroi?

În diferite țări, inclusiv în Charleroi, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Charleroi?

Pentru a închiria o mașină în Charleroi, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Charleroi?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Charleroi poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Charleroi?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Charleroi. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Charleroi cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Charleroi și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Charleroi, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Charleroi pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Charleroi, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Charleroi care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Charleroi cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Charleroi cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Charleroi

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.