Mașini de închiriat NOLEGGIARE în Verona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu NOLEGGIARE în Verona

Verona, VE, Italia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Verona, VE, Italia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Verona în NOLEGGIARE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto NOLEGGIARE din Verona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Verona

NOLEGGIARE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Verona se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Verona. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Verona. Adresa biroului de închirieri auto NOLEGGIARE este Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției NOLEGGIARE în Verona, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 71 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 71 € pe zi.

NOLEGGIARE are 5 sucursale de închirieri auto în Verona. Conform datelor noastre, cea aflată la Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 62% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la NOLEGGIARE în Verona au ales să o închirieze pe cea aflată la Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo.


Mașini de la NOLEGGIARE în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la NOLEGGIARE în alte orașe populare din Italia, precum Milano și Roma