Mașini de închiriat în Haga, Olanda

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Haga, Olanda? Caută aici!

Haga, Olanda
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Haga, Olanda
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Haga Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Haga, Olanda
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

9,5

Evaluare Generală

9,5

Valoare

9,5
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Valoare

6,0
6 de sucursale
3 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală

Distanța Haga, Olanda față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Rotterdam The Hague

Mașini de închiriat în Haga

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Haga pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Europcar și Budget sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Haga care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Haga. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Haga, în luna februarie?

  Cu tempraturi medii de 6 °C și precipitații de aproximativ 66 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Haga. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii februarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Haga. Închirierea unei mașini Standard în Haga te va costa, în medie 63 €/zi.

 • Cum este vremea în Haga, Olanda în luna ianuarie?

  Cei interesați de închirierea unei mașini în Haga în luna ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 3 °C și precipitații în jur de 70 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Haga în timpul lunii ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Haga.

 • Este vremea în Haga asemănătoare cu cea din restul regiunii Olanda de Sud?

  Cei interesați de închirierea unei mașini în Haga pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Olanda de Sud în timpul lunii ianuarie este de aproximativ 3 °C, cu posibilități de precipitații de 70 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Haga