Mașini de închiriat Hertz în Venetia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Venetia

Venetia, VE, Italia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Venetia, VE, Italia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Venetia în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Venetia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,9

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Venetia

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Venetia se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Veneţia Marco Polo, care se află la Marco Polo Apt.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Venetia, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Marco Polo Apt este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 4 locations pe care le are în Venetia. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 76% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Marco Polo Apt.