Mașini de închiriat în Tirana, în Tirane

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Tirana, în Tirane? Caută aici!

Tirana, Albania
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Tirana, Albania
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Tirana

Principalii furnizori de închirieri auto din Tirana, în Tirane
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

5,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

3,9
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,0
4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
9 sucursale
8 sucursale
4 sucursale
4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Tirana

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Tirana

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, SUV

Cel mai popular model

Fiat 500C
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Tirana au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, SUV.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Tirana a fost, în ultimele zile, Fiat 500C. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Mercedes-Benz A-Class.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Tirana

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Tirana

Cum conduci cu o mașină închiriată în Tirana - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Tirana și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Serviciile de închirieri auto din Tirana, oferite de companii populare, precum OptimoRent, Alamo și MEXRENTACAR vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Atunci când conduci în interiorul orașului Tirana, limita de viteză este de 40 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Tirana este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 110 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație


Începe să-ți planifici călătoria în Tirana


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Tirana. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Tirana o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Tirana.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Tirana pe momondo.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Tirana.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Tirana cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.